Account Manager

Är du JOBmeal´s nästa stjärnsäljare i Linköping?

Om tjänsten

Och som av en händelse väntar teamet på JOBmeal på sin nya kollega. Nu söker vi dig som vill bidra till vår fortsatt framgång och behöver din hjälp att erbjuda premiumkaffe från de allra finaste rosterierna och de mest exklusiva märkena till fler kunder därute. Du kan med stolthet erbjuda dem en kvalitetsprodukt som är svår att konkurrera med. Utöver det får du som en ren bonus ett riktigt mysigt gäng som jobbar tätt tillsammans med kunden och hittar på många aktiviteter tiillsammans. Du erbjuds löpande utbildningar och får besöka rosterier för att testa det allra senaste rostningarna. Visst låter det frestande?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

För att bli framgångsrik i ditt arbete arbetar du från grunden med att boka dina egna möten. Du offererar och tar fram avtalsförslag och följer sedan kunden löpande i syfte att bygga starka band och ta hand om möjligheterna att fortsättningsvis utveckla kunden och affären. Du arbetar löpande med kundvård och ser till att de har allt de behöver. Du för statistik och rapporterar löpande till närmsta chef. Initialt kommer mycket fokus ligga på nykundsbearbetning även om en viss kundstock medföljer.

Vem är du?

För att trivas på JOBmeal är det en fördel om du, utöver att vara riktigt hyvens, är en sportig person med en aktiv livsstil. Du är nyfiken på livet och är van att arbeta strukturerat och prioriterar ditt arbete väl.

Vi har ett par saker som är extra viktiga hos den person vi anställer och;

– vi vill att du bor i Linköping med omnejd och har byggt upp ett stort nätverk av kaffeälskande människor
– du har tidigare jobbat med uppsökande försäljning och ett absolut krav är att du gillar att boka dina egna möten från kalla samtal
– innehar har B-körkort och
– känner dig trygg med att prata engelska emellanåt

Vi jobbar med löpande rekrytering så varmt välkommenmed din ansökan redan idag!

Om verksamheten

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och andra närliggande tjänster till arbetsplatser. De samarbetar med de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på kundernas jobbdag. JOBmeal erbjuder unika kaffekoncept och arbetar med starka varumärken som till exempel Espresso House, Gevalia och Arvid Norqvist. Utöver kaffe erbjuds även friskt, bubbligt vatten, ett brett sortiment av relaterade produkter och kaffemaskiner med den absolut senaste tekniken.

Välkommen in på jobmeal.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
1 augusti
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
63958

Sofia Beuschel