Applikationsutvecklare

Applikationspaketerare till Saab i Linköping

Har du tidigare arbetat som Applikationspaketerare och är redo för nästa utmaning? Till Saab i Linköping söker vi omgående en Applikationspaketerare inom Application Provisioning för ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig fram till sista januari 2021. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Applikationspaketerare inom Application Provisioning kommer du att paketera alla applikationer som används på SCP (Saab Client Platform), i Saabs gula IT-miljö. Tanken är att du framöver kommer även kommer börja paketera för olika särmiljöer. Då Saab håller på med ett antal stora projekt som kräver applikationspaketering behöver de nu stärka upp sitt team med ytterligare en resurs inom AppV- och MSI-paketering.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning samt flera års erfarenhet av Applikationspaketering (MSI, AppV) och applikationsdistribution via bland annat SCCM. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Script (Powershell, VB-script) och goda kunskaper inom Windows Installer, Windows registry och Windows i allmänhet. Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt driver dina processer framåt. Vidare drivs du av sätta upp mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Du kommer ha många kontaktytor så väl intern som externt och har därför en förmåga att uttrycka dig i både tal och skrivit på så väl svenska som engelska.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
29 juli
Sista ansökningsdag
16 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57233

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.