Administratör

Administratör/Garantihandläggare till Nordfarm Maskin AB

Är du flexibel, driven och har tidigare erfarenhet från att arbeta med administration? Då kan vi ha ditt nästa uppdrag. Vi söker nu en administratör/garantihandläggare till eftermarknadsavdelningen hos Nordfarm Maskin AB i Norrköping.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och det kommer pågå 6 månader framåt med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Säkerställa att kundernas garantikrav behandlas korrekt och i enlighet med avtal och bestämmelser.
• Samarbeta med olika intressenter för att erhålla nödvändig information för att lösa garantianspråk.
• Ge professionell och vänlig kundsupport genom att besvara frågor och lösa problem relaterade till garantianspråk.
• Säkerställa att korrekt dokumentation och information samlas in och bevaras för varje enskilt ärende.
• Identifiera möjliga förbättringsområden och bidra till att implementera effektiva lösningar.
• Delta vid olika evenemang och utbildningar för att hålla sig uppdaterad om nya produkter, tekniker och överenskommelser.

Arbetet sker på plats hos Nordfarm i Norrköping.
Arbetstider: 08:00 – 17:00, måndag – fredag.

Vem är du?

För den här rollen söker vi dig som är flexibel, serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är självgående och har en god förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är noggrann, strukturerad och trivs bra när du får arbeta i ett högt tempo. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med olika kontakter. Då mycket kommunikation sker på engelska med leverantörerna behöver du kunna prata och skriva engelska obehindrat. Du har en god data- och systemvana.
Det är meriterande om du har arbetat med teknisk administration.

Nordfarm har under de senaste åren haft en kraftig tillväxtresa och med tillväxt ställs stora krav på efterföljande servicemarknad, det är därför viktigt att du trivs i en föränderlig miljö.

Om verksamheten

Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare med flera. Ett Nordfarm-år är händelserikt med agenturer från hela världen så som Avant, Sany, Elho, Multiva och Palmse trailer m.fl. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare och säljer våra maskiner via ett etablerat återförsäljarnät som täcker hela Sverige. Vi riktar oss mot yrkesutövare som använder maskinerna som sitt dagliga levebröd varför en god service och eftermarknad är avgörande.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71399