Account Manager

Senior Account Manager inom kommunikationslösningar/DMDR

Parajett söker en drivande och relationsskapande Senior Account Manager inriktade mot kommunikationslösningar. Som Senior Account Manager kommer du att arbeta med kunder i hela Sverige. Du erbjuds en tillsvidareanställning och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Du kan utgå från kontoret i Landskrona eller från ditt hemmakontor.

Har du ett stort intresse för affärer och långsiktigt nöjda kunder? Har du ett intresse för digitalisering, innovativa och effektiva kommunikationslösningar som stärker Parajetts kunders varumärken och affärer? Vill du arbeta i ett professionellt och ledande bolag? Är du intresserad av en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Du erbjuds en utvecklande och utmanande tjänst i ett framgångsrikt och väletablerat företag med en stark marknadsställning.

Som Senior Account Manager har du en nyckelposition vad gäller kundbearbetningen av såväl befintliga som identifierade potentiella kunder till Parajett inom både digitala och fysiska kommunikationslösningar avseende marknads- och affärskommunikation. Du har ett eget budgetansvar gällande omsättning och täckningsbidrag.

I jobbet möter du marknadschefer, försäljningschefer, CRM-chefer, CIOs/IT-chefer, inköpschefer, ekonomichefer och VDs. Du arbetar främst mot privata bolag/koncerner men du kan även jobba mot den offentliga sektorn.

Internt samarbetar du med dina kollegor inom säljområdet, projektledare, supportavdelning, utvecklingsavdelning och affärsutvecklare.

Tjänsten rapporterar till Försäljningschefen.

Vem är du?

Vi ser positivt på om du har en högskoleutbildning, YH-utbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom försäljning eller marknadsföring. Om du redan idag arbetar med försäljning av tjänster, digitalisering, IT, kommunikationslösningar eller i en närliggande bransch är det meriterande.

Vi söker dig som tidigare har jobbat med eget kund- och budgetansvar och nu är redo för ett nytt steg i din karriär. Troligen har du minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden inom B2B försäljning.

Det är en fördel om du har ett intresse av kommunikationslösningar, digitalisering, IT, affärs- och kundutveckling. Tidigare erfarenhet av offentliga upphandlingar och LOU samt DMDR är värdefullt men inget krav.

För tjänsten krävs att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi vill att du behärskar Office-paketet samt har erfarenhet av affärssystem och CRM-system.

För att vara framgångsrik som Senior Account Manager tror vi att följande egenskaper är viktiga:

• Professionell, relationsskapande och förtroendeingivande
• Proaktiv, engagerad och målmedveten
• Affärsorienterad, positiv och konsultativ
• Kommunikativ och pedagogisk
• Systematisk och strukturerad samt uthållig
• Nyfiken och vetgirig
• Prestigelös och flexibel
• Långsiktig relationsbyggare med en vilja att hjälpa kunder

Vid rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

B-körkort krävs för tjänsten.

Om verksamheten

Parajett är en familjeägd och väletablerad verksamhet, där vår styrka är att vi är full service provider inom fysiska och digitala kommunikationslösningar med en unik och modern produktionsmiljö. Vi tar ansvaret för kundens hela kommunikation. Våra duktiga medarbetare, kompetens och erfarenhet ger våra kunder unika möjligheter att utveckla sina affärer genom smart, välriktad och effektiv kommunikation. Vårt huvudkontor finns i Landskrona. Vi har också ett försäljningskontor i Stockholm. Produktion sker i Landskrona.

Vi omsätter ca 300 Mkr och är ca 95 anställda.

Läs mer om oss på https://parajett.se/

Ansök nu
Stad
Landskrona
Publicerad
17 mars
Sista ansökningsdag
2 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68063