Säljare, kundansvarig

Säljare med kundansvar till Färskvaruhuset

Drivs du av att bygga långvariga relationer, har ett sinne för affärer och god kundförståelse? Vill du vara en del av ett engagerat och drivet säljteam med lång erfarenhet? Då har vi möjligheten för dig!

Just nu söker vi en säljare med kundansvar till Färskvaruhuset i Kungälv!

Om tjänsten

I rollen som säljare kommer du ha ett viktigt uppdrag att göra Färskvaruhuset synligt hos butikerna och göra kunderna medvetna om Färskvaruhusets produkter. Du kommer ha fokus på att upprätthålla och stärka befintliga kunderrelationer samt bearbeta nya potentiella kunder. Du blir en del av ett härligt säljteam där du kommer förstärka den dagliga försäljningen med ansvar för ett antal egna kunder.

Du kommer ansvara för att göra deras webordersystem mer synligt och tillgängligt för kunderna. Genom att aktivt berätta om fördelarna med webbeställningar och supportera kunderna längst vägen.

I denna roll kommer du även ha stort fokus på kampanjer. I ett nära samarbete med inköparna kommer du se till att kunder nås av kampanjer i tid samt se till att webbportalen är uppdaterad med rätt erbjudande. Du följer upp och säkerställer att kunder tagit del av kampanjerna.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Bearbetning av nya och befintliga kunder främst över telefon.
– Jobba aktivt med webordersystemet och se till att fler kunder lägger beställningar via webben.
– Arbete med framtagningsprocesser av erbjudanden, aktiviteter och kampanjer i samråd med säljledningen
– Säkerställa att nya såväl befintliga kunder nås av erbjudandet via hemsidan, eget webordersystem, e-post och andra relevanta digitala plattformar.

Vem är du?

För att vara rätt person för denna tjänst ser vi att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning mot butik gärna inom dagligvaruhandeln. Du har god social förmåga, är duktig på att bygga långvariga relationer och skapar förtroende hos dina kunder och kollegor.

Vi tror att du som söker drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer, vilket grundas i ditt intresse för försäljning. Färskvaruhuset värdesätter sina kunder högst av allt och vill ge dem den bästa tänkbara service. Därför söker vi dig som är driven, konsultativ och serviceinriktad.

Vidare har du även:
– Körkort (gärna egen bil)
– Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Meriterande är:
– Intresse eller erfarenhet av försäljning via digitala kanaler.
– Bakgrund inom dagligvaruhandel, gärna med inriktning mot färskvaror.

Urval sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vid ev. frågor ang. tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsult Clara Pryde, clara.pryde@poolia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om verksamheten

Färskvaruhuset startade 1958 i Kungälv under namnet KC Chark. 2003 byttes namnet till Färskvaruhuset, med siktet inställt på att bli en rikstäckande leverantör av kött, fågel, chark och delikatessvaror till detaljhandeln. En ambition som nu är på väg att uppfyllas!

Verksamheten bedrivs sedan 2005 i skräddarsydda lokaler på 3 000 kvm i Rollsbo. Hela fastigheten är modern, rationell och anpassad för snabb distribution av varor över hela landet.

Färskvaruhuset är ett helt fristående företag och är inte bundet till några kedjor eller organisationer. Visionen är att vara det fria alternativet, för alla inom svensk detaljhandel. Färskvaruhuset säljer livsmedel till ca 400 kunder, tillväxttakten har varit stor sedan starten i Rollsbo och många nya kunder har strömmat till. Marknaden står inte still, därför arbetar dom ständigt på att bli bättre och mer effektiva.

Klicka på länken för att läsa mer: http://www.farskvaruhuset.se

Ansök nu
Stad
Kungälv
Publicerad
6 februari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66855