Kundtjänst

Noggrann kundtjänstmedarbetare sökes till Sydnärkes kommunalförbund!

Just nu söker vi en kundtjänstmedarbetare för ett längre konsultuppdrag hos Sydnärkes kommunalförbund. Är du noggrann, flexibel och har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst, kan det vara just dig vi söker! Uppdraget är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt för att pågå till årsskiftet med stor chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare är du rösten utåt och har därför en nyckelroll. I rollen arbetar du i huvudsak med att hantera kunduppgifter och personuppgifter i system samt ta emot e-post och samtal från abonnenter som rör abonnemang, fakturafrågor, felanmälning och taxefrågor. Vidare arbetar du löpande med att registrera och fördela inkommande ärenden, skapa order för chaufförer och följer upp att de blir utförda. Arbetet innebär till stor del att bemöta uppkomna problem som kräver både ett servicefokus och noggrannhet.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som kundtjänstmedarbetare behöver du uppfylla följande kompetenskrav:

• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Arbetserfarenhet inom kundtjänst eller liknande
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
• Kunna arbeta självständigt

Följande kompetens betraktas som meriterande för rollen:

• Erfarenhet från arbete inom offentlig verksamhet
• Erfarenhet av arbetat i dokument- och ärendehanteringssystem

Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en vilja att förstå helheten i olika processer. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta med andra, vidare är du stresstålig och har en förmåga att bemöta människor på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Du har jobbat med system och är inte rädd att navigera nya digitala världar. Vi tror även att du trivs med att ha en spindel i nätet-funktion och att ha många kontaktytor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om verksamheten

Sydnärkes kommunalförbund ansvarar för insamlingen av hushållsavfall i Askersunds, Hallsbergs, Laxå och Lekebergs kommuner. Förbundet driver också fyra egna återvinningscentraler. Vi besvarar frågor kring avfall och vatten/avlopp i samtliga kommuner.
Våra medarbetare ska känna sig stolta över det vi åstadkommer tillsammans. Deras engagemang och kompetens bidrar till ständigt bättre service för våra kunder. Genom delaktighet skapar vi en uthållig verksamhet som bidrar till en hållbar utveckling för våra ägarkommuner.
Förbundet har sitt kontor i Hallsberg.

Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Kumla
Publicerad
22 september
Sista ansökningsdag
6 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65896