Marknadsassistent

Marknadsassistent till C4 Energi i Kristianstad!

Om tjänsten

Nu söker vi en Marknadsassistent till C4 Energi i Kristianstad. Uppdraget är med start omgående alt. med hänsyn till befintlig uppsägningstid och pågår i minst 6 månader med chans till anställning hos bolaget för rätt person. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som marknadsassistent kommer du ingå i ett trevligt team där ni tillsammans ser till att extern kommunikation och marknadsföring hanteras på ett noggrant, kreativt och professionellt sätt. Tyngden i rollen ligger främst inom social media men du kommer även att ha andra administrativa uppgifter. Du kommer att ingå i koncernens Sälj- och marknadsavdelning och du arbetar nära avdelningens kommunikatör och marknadsassistent. Exempel på förekommande arbetsuppgifter listas nedan.

• Arbeta med sociala medier, Facebook, Instagram, LinkedIn
• Utföra enklare originalarbeten i Indesign
• Redigera foto och anpassa bilder till olika media i Photoshop
• Uppdatera innehållet på koncernens hemsida (Episerver)
• Förbereda och delta på event (kvällsevent förekommer)
• Hantera övriga administrativa uppgifter inom Marknadsavdelningen
• Stötta bolagets säljare med offert- och avtalshantering mm

C4 Energis kontor ligger i Kristianstad och det finns goda pendlingsmöjligheter samt gratis parkering för den som kommer med bil. Arbetet är förlagt under kontorstider måndag-fredag med möjlighet till flex och hemarbete i viss mån. Observera att du kommer behöva delta i olika evenemang vilka ibland förekommer under sen eftermiddag/kvällstid. Körkort är ett krav.

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning eller något som vi bedömer vara likvärdigt. Till din fördel har du tidigare arbetat i en liknande roll under 1-3 år och hanterat delar av ovan nämnda uppgifter. Du har goda kunskaper i InDesign, Photoshop och det är meriterande om du har erfarenhet av Episerver eller liknande. Det viktigaste är att du är en trygg, engagerad och utåtriktad person som brinner för att skapa kreativ materiel samt goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om verksamheten

C4 Energi är det lokala och hållbara energibolaget som ägs av Kristianstads kommun. Koncernen består av tre bolag C4 Energi AB, C4 Elnät AB och Kristianstads Biogas AB. Vi är i ledningen. Både när det gäller vår teknik men också när det kommer till hållbart företagande. Det går bra för C4 Energi och det är tack vare våra kunder som väljer oss för våra trygga och miljövänliga produkter och tjänster.

Ansök nu
Stad
Kristianstad
Publicerad
29 november
Sista ansökningsdag
11 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66669