Ekonomi/Finans

Redovisningskonsult – Block Revisionsbyrå

Nu stärker Block upp och söker dig som vill bli en av oss!

Här ges du möjligheten att löpande växa och utvecklas. Du kommer till ett starkt bolag som satsar på sina medarbetare och som stöttar varandra genom erfarenhet och teamwork varje dag.

Om tjänsten
I rollen som redovisningskonsult så hjälper du varje dag våra kunder att få bra uppföljning av sina verksamheter så att de kan ta bra ekonomiska beslut. Tjänsten hos oss på Block ger dig möjligheter att löpande utvecklas inom området. Du kommer att sitta på vårt kontor i Kramfors, med närhet till kollegor och lång erfarenhet runtom dig.

Vi lägger stor vikt att i att du får en bra introduktion och på så sätt kommer in i både företaget och rollen på bästa sätt!

Du kommer i huvudsak att arbeta med

  • Bokföring

  • Bokslut/deklarationer

  • Löner

  • Projekt

    Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Vem är du?

Vi söker dig som antingen är en erfaren redovisningskonsult, eller som läst företagsekonomi eller kvalificerad redovisningsekonomutbildning och vill satsa på en karriär inom Block!
Vår vision är att du är en lagspelare som sätter ordning och reda först och som drivs av tanken att stärka oss genom din personlighet och vilja att lyckas i bolaget och rollen.

Varför ska du söka dig till oss?
Vi är en trygg arbetsgivare som satsar på våra medarbetare och som verkar för ett klimat som ska kännas utvecklande, roligt och spännande.
Genom exempelvis löpande månadsmöten mellan kontoren i Sollefteå och Kramfors, stärker vi varandra genom att dela erfarenheter och idéer.

Du som medarbetare får också en individuell utvecklingsplan tillsammans med närmsta chef, det är vårt sätt att Block för Block kunna bli starkare tillsammans och att du ska få möjligheter på riktigt att växa och utvecklas - inom det roligaste område vi vet!

Läs mer om oss på https://www.block.nu/


Hur går rekryteringen till?

I denna rekrytering så samarbetar Block Revisionsbyrå med Poolia och rekryteringskonsult Rasmus Andersson. Vid eventuella frågor om processen eller tjänsten, så går det bra att kontakta Rasmus direkt på 070-4975462.

Ansök nu
Stad
Kramfors
Publicerad
17 maj
Sista ansökningsdag
30 maj