Servicetekniker

Skiftgående Servicetekniker till Konecranes

Är du grym på mekanik och el, vill bidra till en god kundupplevelse och en suverän serviceleverans? Om “ja!” läs vidare och vi hoppas på att få se din ansökan till en rolig och utvecklande roll som servicetekniker!

Konecranes arbetar vidare för att förbättra företaget både för kunderna samt för sina medarbetare. Ett steg är ett vi nu infört skiftgång 7-7, vi har även ett serviceavtal som är ett av norra Europas största, så vi behöver bli fler. Vi behöver dig för att fortsätta utvecklingsresan!

Om tjänsten

Som servicetekniker på Konecranes i Kiruna erbjuder vi skiftgång, här jobbar du 7 dagar och är ledig 7 dagar. I rollen som servicetekniker har du stor flexibilitet och frihet under ansvar. Du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt. Du erbjuds en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att bidra till hög serviceleverans i en region i tillväxt och ett stabilt och långsiktigt företag med starkt varumärke. Konecranes har en stark position på marknaden.

Förutom marknadsmässig lön har vi även individuellt bonusprogram för våra tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och start så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.

Du kommer att ingå i ett nystartat, kompetent och serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser, portar och lyftutrustningar ute på fältet.
Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter. Du har ett starkt varumärke och hög teknisk kompetens i ryggen. Kontoret är placerat i Kiruna med nya fräscha lokaler.

Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter är det bra om du trivs med att vara den kunden vänder sig till i första hand och komma med förslag på förbättringar som hjälper kunden att bibehålla en avbrottsfri produktion.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin eller servicebranschen.
Du är gärna utbildad elektriker eller har i alla fall en god förståelse för och erfarenhet av att jobba med felsökning och underhåll.
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service av lyftutrustning eller portar för att behärska rollen på ett bra sätt. All mekanisk erfarenhet är även starkt meriterande.

Du motiveras av att leverera god service med hög kundnöjdhet som resultat. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt med stort engagemang och noggrannhet samtidigt som du ser samarbete med kunden och ditt eget team som en viktig framgångsfaktor. Med din kreativitet och förmåga att ta initiativ leder du kunden till goda resultat.

Du pratar och skriver svenska obehindrat. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.

Om verksamheten

At Konecranes, we believe that great customer experience is built on the people behind the Konecranes name – people committed to providing our customers with lifting equipment and services that lift their businesses. Everything we do, we do with passion and drive.

We believe diversity drives business success and is the foundation for our growth. We welcome different backgrounds and skills that enrich our community and we promote a place where we can ALL be ourselves. This is what makes Konecranes a unique place to work.

Kiruna är Sveriges nordligaste stad, här finns Icehotel i Jukkasjärvi, Sveriges högsta berg, Kebnekaise, och världens största underjordiska järnmalmgruva – en gruva som nu tvingar staden att flytta. Kiruna ligger 200 kilometer norr om polcirkeln och har cirka två månaders midnattssol på sommaren och perfekta förhållanden för att se det magiska norrskenet från september till mars. Medan Kiruna är en relativt liten stad med en befolkning på cirka 23 000, omfattar kommunen ett område på 19 447 kvadratkilometer, vilket gör den till den näst största kommunen i världen. Här finns ett rikt utbud av aktiviteter, se gärna mer på https://kiruna.se/uppleva–gora.html

I denna rekrytering samarbetar Konecranes med Poolia.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Kiruna
Publicerad
31 augusti
Sista ansökningsdag
2 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65610