Servicetekniker

Servicetekniker till HydraSpecma Component AB i Kiruna

Vi stärker upp vårt gäng med ytterligare servicetekniker och söker nu dig som vill jobba och utvecklas tillsammans med oss på HydraSpecma Component i Kiruna.

I rollen som servicetekniker så erbjuds du ett varierat arbete och arbetar i huvudsak med service och underhåll av hydraulik och smörjutrustningar.
Hos oss kommer du till en prestigelös och familjär miljö, där initiativ och eget ansvar uppmuntras.

Vill du bli en i gänget? Skicka då din ansökan så snart som möjligt genom att trycka på ansök.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för annons.

Om tjänsten

Du ingår i en grupp som i huvudsak arbetar med service och underhåll av hydraulik & smörjutrustningar, samt tillbehör och komponentförsäljning. Du utför felsökning och reparation samt montage och tillverkning såväl i företagets egna verkstad som ute hos kund.
Utöver detta jobbar du med kontroller och inspektioner. I arbetet ingår även reparationer av ingående komponenter.

Som servicetekniker så samarbetar du löpande med våra kunder och övriga funktioner i bolaget.
Rollen är bred och och du är en viktig nyckel i vår verksamhet för att resurser och kompetens ska samordnas på bästa sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om problemlösning och nya utmaningar, samt har en god samarbets- och initiativförmåga.
Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och trivs naturligt i ett flexibelt arbete, där omprioritering av arbetsuppgifter är vanligt förekommande.

Grundläggande krav är goda kunskaper inom felsökning/reparation av mekanik och hydraulik, antingen genom gymnasial utbildning med inriktning mot mekanik/teknik – eller genom arbetslivserfarenhet.

Kännedom inom el eller VVS samt dokumenterad erfarenhet från reparation och underhåll av fasta anläggningar är meriterande.
Vidare bör du ha ett stort säkerhetstänk och ha god förståelse för lagar och regler inom området för att kunna efterleva säkerhetsföreskrifter.

Körkort klass B är ett krav i rollen.

Om verksamheten

HydraSpecma SE är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad-, process-, kemi-, läkemedel- och livsmedelsindustrin. Övriga kunder finner vi inom OEM. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och totalt är vi mer än 1200 medarbetare som arbetar här. Vill du bli en av oss?
Läs mer på vår hemsida https://www.hydraspecma.com

HydraSpecma Component ingår i divisionen Industry & Aftermarket. Bolaget förser marknaden i främst Sverige och Norge med lednings- och hydrauliksystem och finns på 8 orter i Sverige. Läs mer på om HydraSpecma Component på vår hemsida.

Ansök nu
Stad
Kiruna
Publicerad
10 november
Sista ansökningsdag
9 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66464