Registrator

Registrator till Sametinget

Har du tidigare erfarenheter som registrator och kan börja omgående är detta tjänsten för dig!

Sök redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Om tjänsten

I rollen som registrator kommer du att arbeta med registrering, distribuering och expediering av inkommande och utgående handlingar.

Du arbetar tillsammans med en kollega i sametingets lokaler i Kiruna. Arbetstiderna är förlagda dagtid med möjlighet till flex.

Uppdraget pågår minst 1 månad med möjlighet till förlängning

Vem är du?

För att du ska trivas med i denna tjänst är det viktigt att du är trygg i din roll och din kompetens. Vi värderar egenskaper som:
– Samarbetsförmåga – här jobbar vi som ett team
– Beslutsfattning – du har inga problem att arbeta självständigt
– God kommunikationsförmåga

Om verksamheten

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Kiruna
Publicerad
30 maj
Sista ansökningsdag
11 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68784

Henna Vaalto