Kontor

Customer Service Engineer till Coldwater Jocell AB

Har du ett skarpt affärssinne, ett inre driv och hög ambition? Vill du få in en fot i en verksamhet där det händer mycket och där du får stora chanser att utvecklas och växa i din roll?

Coldwater Jocell AB i Kil söker en Custom Service Engineer – Kan detta vara en roll för dig?

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du anställs av Poolia. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Customer Service Engineer hos COLDWATER JOCELL AB i Kil kan du se fram mot en mycket omväxlande och fartfylld tjänst i internationell miljö. Ditt främsta fokus kommer vara att hantera kundförfrågningar globalt och att ta fram underlag för offert samt beräkna/hantera ingående och utgående transporter. Arbetet sker i nära samarbete med vår ordermottagare. Tjänsten innebär även nära samarbete med våra säljare, agenter och kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara ”spindeln i nätet” som självständigt kan arbeta som administratör med god struktur och bra rutiner i ditt arbetssätt. Du kommer vara en viktig del i organisationen och vågar komma med förslag på förbättringar. Tidigare erfarenhet av arbete med Customer Service är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och även förmågan att samarbeta i grupp.

Det mesta sker naturligtvis på engelska och därför är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift en nödvändig kvalifikation, övriga språkkunskaper ses som meriterande. Du bör ha grundläggande kunskaper i AutoCad, liksom vana vid Word och Excel. Erfarenhet av arbete i Solidworks är meriterande.

Mycket meriterande är om du även har erfarenhet att tillverkande industri samt vana vid import/export både vad det gäller transport- och betalningsvillkor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Coldwater är en välkänd internationell leverantör av förbrukningsvaror till pappersindustrin. Vi har verkat i över 30 år som en trygg, stabil och långsiktig partner till våra kunder. Under den tiden har vi expanderat från en mindre lokalt verksam industri till en viktig leverantör till internationella företag. Samtidigt har vi följt den tekniska utvecklingen och förnyelsen som sker inom papperstillverkningen. Vi tillverkar och säljer bl.a. sugvalstätningar, avvattningselement, schaberklingor mm. Vår enhet i Kil, Värmland, består av ca 15 personer med egen lokal tillverkning och omsätter ca 40 MSEK. Vår marknad är Europa, Asien och Afrika.

Sedan mars 2022 är vi en del av Valmet och kommer vid årsskiftet 2022–2023 bli helt integrerade i Valmet.

Läs mer på http://www.coldwaterseals.com

Ansök nu
Stad
Kil
Publicerad
17 november
Sista ansökningsdag
6 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66569