Teknisk Chef

Verkmästare / Verkstadschef till Söderberg & Haak

Poolia söker för rekrytering till Söderberg & Haak i Karlstad en erfaren och kundorienterad Verkmästare med ett tydligt intresse för ledarskap. Du kommer att leda 4 medarbetare.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag.

Som Verkmästare leder och fördelar du våra teknikers/mekanikers arbeten och är dom behjälpliga. Du är också vårt ansikte utåt gentemot kunderna.

För oss är det viktigt att du är flexibel och löser våra kunders problem så att deras verksamhet fungerar. En av dina viktigaste uppgifter är just att se lösningar, prioritera och omfördela arbetet efter den aktuella situationen.

Du kommer att arbeta i tätt samarbete med våra maskinsäljare, reservdelsförsäljare, tekniker/mekaniker och ledning. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter.

Du rapporterar till Servicechef Lantbruk.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare chefs-/ledarerfarenhet och har arbetat som tekniker/mekaniker inriktad mot lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner.

Du har troligen en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är meriterande

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska.

Som person är du ansvarstagande, förtroendegivande, relationsskapande och tydlig. Du är också strukturerad, kundinriktad och mål- och resultatorienterad. Vidare har du ett genuint människointresse och du vill utveckla dina medarbetare.

Om verksamheten

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo, Bomag och Geringhoff. Läs mer på http://www.sodhaak.se

Söderberg & Haak ingår i Mellby Gård. Läs mer på http://www.mellby-gaard.se

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
21 februari
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56311

Peder Bjursten

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.