Teknisk Support

Välkänt IT & Telecombolag i Karlstad söker 1st line support!

Kundens huvudsakliga affärsområden inkluderar molnbaserade växellösningar, telefonilösningar, hårdvara, mobila tjänster som EMM samt operatörstjänster med oberoende analyser för att hjälpa organisationer att välja rätt operatör. I koncernen arbetar ca 220 medarbetare och finns i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Oslo. Bland företagets kunder hittar du stora organisationer inom både privat och offentlig sektor och flera globala industriföretag.

Om tjänsten

Att arbeta som 1st line support innebär att ge kunderna den bästa servicen. Man tar hand om ärenden som kommer in till support via mail och telefon och hanterar dem i prioriterad ordning. Man arbetar självständigt men har alltid stöttning av någon kollega om ärendet är svårlöst.

Meriterande bakgrund för denna tjänst är om du arbetat med: Support inom telefoni, hårdvara inom telefoni, växelsupport, operatörsfrågor och molnbaserade växlar.

Vem är du?

En prestigelös och hjälpsam person med humor nära till hands. Arbetsam och utförande med noggrannhet som nyckeln då återkoppling på våra ärenden inte får missas. Du skall trivas med att vara guidande och föra samtal på rätt nivå med våra kunder. Du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt bidra till en god stämning i teamet runt dig.

Om verksamheten

Making Work Mobile.
Företaget är ledande i Norden på mobilteknologi för arbetsplatsen.
Genom hårdvara, mjukvara och paketerade tjänster hjälper Företaget kunder att dra nytta av fördelarna med mobilitet och förbättrar arbetsdagen för mer än 665,000 anställda i 4,000 organisationer i Norden. Med tjänstelösningar i fokus söker Företaget nya talanger som kan stärka och växa deras lag.
Företaget är ett växande Techföretag med specialistkunskaper inom Enterprise Mobility. Företaget har positionerat sig som en ledande leverantör av den digitala arbetsplatsen i Norden genom att kombinera säkra mobilitetslösningar med modern drift och support. Vår vision är ”Making Work Mobile” och vårt mål är att vara det självklara valet för organisationer i Norden som strävar efter att skapa den bästa moderna arbetsplatsen. Vi erbjuder lösningar som ger de anställda digitala verktyg som de trivs med och som gör dem effektiva – oavsett var och när de vill jobba. Vår nyfikenhet driver oss framåt och vi strävar efter att vara en oberoende rådgivare – för alla våra kunder.

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
16 mars
Sista ansökningsdag
29 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56182

Mathias Nordlöf

Marie Mähler

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.