Inköpare

Teknisk Inköpare till Valmet

Vill du bli en del av Valmets fantastiska team i en roll med stort eget ansvar och många kontaktytor både internt och externt?

Valmet AB´s Tissue enhet i Karlstad är i behov av en proaktiv och engagerad Teknisk Inköpare och söker dig med erfarenhet av inköpsarbete och som besitter tekniskt kunnande. Kanske har du arbetat inom tillverkningsindustri/processindustri och inköp tidigare och känner dig redo för nästa utmaning?

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia, med önskat tillträde snarast och uppdraget förväntas pågå i 12 månader med chans till förlängning eller anställning hos Valmet.

Varmt välkommen med din ansökan – urval och intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I den här tjänsten kommer du huvudsakligen att genomföra inköp till vår produktionsenhet.
Som inköpare får du ansvar för leverantörs prestanda med avseende på leveranssäkerhet, kostnadskontroll samt kvalitetssäkring.

Vem är du?

För att lyckas i rollen bör du ha en utbildning med inriktning inköp, teknik eller ekonomi. Du har erfarenhet av inköpsarbete och inköpsrutiner samt ett intresse för tekniska specifikationer. Du kan förstå och ta dialogen med konstruktörer, projektledare och leverantörer angående tekniska och kommersiella parametrar.

Det är också viktigt att du har god datavana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete är meriterande.

De personliga egenskaperna är av stor vikt och vi och ser gärna att du är driven och målmedveten men samtidigt lyhörd och prestigelös. Du har mycket god kommunikationsförmåga och är framgångsrik på att skapa och bibehålla goda relationer. Vi erbjuder en trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Om verksamheten

När allt fungerar tillsammans

Valmet är där de bästa talangerna från en mängd olika bakgrunder möts. Med 17.500 anställda runt om i världen är vi den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och tjänster för massa-, pappers- och energiindustrin. Vårt engagemang för att föra våra kunders prestationer framåt kräver kreativitet, tekniska innovationer, servicekunnande – och framför allt lagarbete.

Gå med i teamet! http://www.valmet.com/careers

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
5 juni
Sista ansökningsdag
25 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68500