Redovisningskonsult

Stanza söker Senior Redovisningskonsult

Årets Tillväxtbyrå 2019 fortsätter att växa och söker nu dig som vill arbeta som Senior Redovisningskonsult!

Som Senior Redovisningskonsult hos Stanza tar du självständigt ansvar för kunderna och tillsammans med de övriga kollegorna på Stanza löser du de befintliga och nya uppdrag Stanza får in. I din roll kommer du ha möjlighet att utforma, utveckla och förädla. Det beror mycket på dig, din bakgrund och din ambition.

Om tjänsten

Vi söker dig som är en erfaren redovisningskonsult eller har annan likvärdig erfarenhet. Du är intresserad av att arbeta i ett företag som är i ständig förändring och med stark tillväxt. Det är viktigt för oss är att du kan se helheten, och har förståelse för de frågeställningar kunderna har. Vi vill också att du kan starta igång nya kunder självständigt och vara deras rådgivare i små och stora frågor.

Tjänsten är upp till heltid, med direkt anställning hos Stanza och startar så snart rätt person kan vara på plats. Placeringsort för tjänsten är Karlstad.

Vem är du?

Du som söker tjänsten hos Stanza har självständigt arbetat med redovisning, avstämningar och bokslut. Det är ett plus om du även har kunskap och kan göra deklarationer eller har erfarenhet från enklare skatterådgivning, men inte ett krav.

Din personlighet har stor betydelse för Stanza. För att trivas så behöver du vara prestigelös, positiv, inlyssnande och vara naturligt serviceinriktad. Vi kan lova dig en sund och trygg arbetsplats med närhet till skratt varje dag.

I denna rekrytering samarbetar Stanza med Poolia. Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag om det låter intressant för dig! Frågor gällande rekryteringen besvaras av Mathias Nordlöf eller Marie Mähler på Poolia.

Om verksamheten

Vi vill förändra branschen och ser till att våra anställda har ett bra liv, på och utanför jobbet. Vi vill krossa myten om den utarbetade redovisningskonsulten och ser till att vår personal har tid för andra saker än sitt jobb. Vi vill bryta gamla traditioner och visar våra kunder, varje dag, att moderna hjälpmedel kan vara till hjälp och ger dem tid för utveckling och tillväxt. Vi har ett starkt, äkta engagemang, där vi står för trygghet, punktlighet och håller det vi lovar.

Vi på Stanza ska inte leva för att jobba, vi ska jobba för att leva – på riktigt!

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
21 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56946

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.