Ingenjör

Simulatoringenjör till Valmet i Karlstad

Vill du jobba i teknikens framkant tillsammans med andra automationsentusiaster?

På uppdrag till spännande och innovativa Valmet söker vi just nu dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet som simulatoringenjör. Du kommer att vara placerad på Valmets kontor i Karlstad. I första hand kommer konsultuppdraget att pågå under 6 månader med start den 1 september. Det finns goda chanser till att bli förlängd och även till att bli anställd direkt på Valmet.

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Valmets 14 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

Om tjänsten

Valmet kliver in i den nya världen med digitala tvillingar och uppkopplade fabriker.
Hur kan vi använda den nya tekniken till att bygga digitala tvillingar av maskiner och processer för att skapa både nästa generations utbildningssimulatorer och modeller för prediktion och analys inom IoT?
Du kommer till ett glatt gäng med bred kompetens inom olika områden som alla ska vandra in i den nya digitala världen. Teamet ansvarar för simulering och avancerad processtyrning och för massa, papper, energi samt inom området bio.

Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten så har du helst en civilingenjörsexamen inom teknisk fysik, kemiteknik, elektro- och datateknik eller likvärdigt.

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av något av följande:

•Processimulering
• Processkunskap
• Simuleringsmjukvaran Dymola
• Reglerteknik
• Styrsystem, som exempelvis DCS
• Programmering C#, C++
• Nätverk inklusive OPC-kommunikation

Som simulatoringenjör är du en fena på att arbeta självständigt och problemlösningsfokuserat. Du är innovativ och värderar arbete som är gjort med hög kvalitetsnivå.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
24 juni
Sista ansökningsdag
8 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59391

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.