Projektledare

Senior projektledare

Om tjänsten

Vill du bli en del av ett spännande och globalt företag som alltid sätter säkerhet och arbetsmiljö högst upp på listan? Hos Outokumpu i Degerfors ges du möjlighet att vara med och producera något unikt; en hållbar produkt som är designad att hålla för evigt. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter i ett världsledande företag inom rostfritt stål.

Outokumpu i Degerfors söker Senior projektledare

Som Senior projektledare på Outokumpu Degerfors har du en central och mycket betydelsefull roll. Du kommer att driva och samordna projekt som involverar en mängd olika funktioner och processer inom företaget med syfte att bibehålla, utveckla och förbättra. Som senior projektledare rapporterar du till Underhållschefen och du ingår i styrgruppen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Koordinera och driva investeringsprojekt inom Degerfors Operations, främst inom underhåll och anläggning. Ansvar för uppdatering och utveckling av våra högteknologiska maskiner.
• Leda CAPEX-processen (kapitalinvesteringar = investeringar) från idé till genomförande.
• Se till att avdelningens externa projektledare har rätt kompetens och uppfyller ledningens krav på kvalitet, säkerhet och hållbarhet. • Sammanställa, förbereda och leda kontinuerliga förbättringsinsatser inom din avdelning/funktion.
• Utveckling av metoder, procedurer och mallar i samråd med den europeiska “CTC”-gruppen för projektledning inom Outokumpu.
• Assistera vid interna revisioner.

Vem är du?

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning, såsom maskinteknik, elektro/automation och/eller metallurgi. Dessutom har du utbildning och arbetslivserfarenhet inom projektledning. Om du har kunskap inom mekanisk konstruktion, styrkeberäkningar eller projektverktyget Wave är det meriterande. Som person är du pålitlig och bygger lätt relationer, du trivs med att nätverka med kollegor, kunder och partners. Att leda andra kommer naturligt för dig, och i din seniora position känner du dig trygg med att vara en drivande kraft i parallella projekt i en internationell miljö. Du är en god administratör som värdesätter struktur och ordning och reda. Att kommunicera på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är något du är bekväm med, och du har god systemkunskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att bibehålla och fortsätta utveckla en säker, trivsam och högkvalitativ arbetsplats.

Om verksamheten

Outokumpu i Degerfors är en familjär arbetsplats där du möts av en öppen och positiv anda och du blir snabbt en del av teamet. Vi är stolta över vår verksamhet, våra produkter och kollegor. Vill du så har du även möjlighet till en internationell karriär inom koncernen. Vi satsar på dig och det finns goda möjligheter för dig att utvecklas hos oss.

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
2 maj
Sista ansökningsdag
1 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71378