Löneadministration

Löneadministratör 80% till Valmet

Är du en noggrann, erfaren och pålitlig person som tycker om siffror? Har du tidigare erfarenhet av arbete i AGDA PS? Då kan du vara helt rätt person för tjänsten!

Vi söker nu en löneadministratör på 80% för ett kortare uppdrag hos Valmet i Karlstad.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start augusti/september och uppdraget förväntas pågå 2 månader framåt, med eventuell möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör arbetar du med att konvertera bankkonton till EBAN-konton och integrera dessa med Visma-systemet. Du kommer att förbereda all nödvändig data för konverteringen och säkerställa en smidig övergång samt korrekt synkronisering av all information.

Dessutom kommer du att ansvara för att registrera anställda i lönesystemet och se till att alla uppgifter är korrekt registrerade. Det ingår också i ditt arbete att hantera AGDA PS och förstå komplexa lokala avta, allt för att säkerställa att löneadministrationen sköts på bästa möjliga sätt.

Omfattning: Deltid, 80%
Start: Önskad start i augusti/september 2024
Arbetet sker på plats på Valmets kontor på Lamberget i Karlstad.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av löneadministration. Du har tidigare erfarenhet av arbete i AGDA PS och har lätt för att lära dig nya system. Därtill talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

För att trivas i rollen behöver du vara en driven och strukturerad person som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och att arbeta noggrant med detaljer. Att vara grundlig och göra saker ordentligt är viktigt för dig, och du lämnar aldrig något ogjort. Du trivs i en att arbeta i team, har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att bidra till ett trevligt arbetsklimat.

Om verksamheten

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With over 19,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
28 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71899

Marie Mähler