Marknadskommunikatör

Färjestad BK söker Privatmarknadsansvarig!

Färjestad BK är en av idrottssveriges mest framgångsrika och välkända idrottsföreningar, starkt förankrad i Karlstad och med en stor supporterskara spridd över hela landet. Färjestad omsätter ett vanligt år ca 185 miljoner kronor och har 90-talet medarbetare. Förutom föreningens elit- och breddverksamhet som engagerar ca 800 aktiva från ”knatte till elit” och 300 ideella krafter är koncernen en stark aktör inom andra områden där bl.a. dotterbolaget Great Event of Karlstad är en ledande aktör inom eventindustrin. Föreningen äger och driver Löfbergs och Ice arena och har en omfattande restaurangverksamhet. Årligen besöker ca 300 000 personer koncernens olika event med allt ifrån SHL hockeymatcher till konserter och andra evenemang

Om tjänsten

Vi söker nu dig med spetskvalitet inom databashantering/CRM, nyhetsbrev och content management. Arbetet utförs i en miljö där det ständigt händer nya spännande saker och arrangemang av högsta klass byter av varandra i ett högt tempo. I den här rollen drivs man av att bidra till gemenskap och upplevelser som förgyller individers vardag.
Man får förmånen av att arbeta i en organisation där man strävar efter att ungdomar skall idrotta och göra det länge men även skapa evenemang där man tävlar på högsta elitnivå.
I tjänstens ansvarsområden ingår, tillsammans med kommersiell chef lägga marknadsplanen för året, hantera kontakt och beställningar på externa marknadsplatser samt att öka intäkterna mot den privata marknaden och stärka lojaliteten hos våra besökare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Uppdraget är att driva koncernens affär genom digitala verktyg. Initiera, föreslå och driva målgruppsanpassade kampanjer samt löpande försäljning.

– Samla in, följa upp, analysera kunddata, arbeta med datadriven försäljning och utveckling.
– Skapa content till Färjestads sociala plattformar, interagera, kommunicera och producera relevant material till följaren.

Då resor i tjänsten förekommer är B-körkort ett krav.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
14 januari
Sista ansökningsdag
3 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62451