Arbetsledare

Arbetsledare inom mek/el till Stora Enso i Grums

Just nu rekryterar vi en Arbetsledare inom mekaniskt underhåll och el till Stora Enso i Grums.

Vill du ha en nyckelroll på teknikavdelningen? Samt arbeta på ett stabilt företag i tillväxtfas? Då är du välkommen med ansökan redan idag, urval sker löpande. Tillsättning är omgående eller efter överenskommelse.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att arbetsleda personal på underhållsavdelningen och planera arbetsorder. Detta kan bestå av service, mekaniskt samt elektriskt underhåll samt nyinstallation av maskiner. Du samarbetar med ett stort antal personer inom och utom teknikavdelningen. Arbetstid är dagtid.

I rollen ska du genom ett förebyggande och åtgärdande arbete öka tillgängligheten på hela anläggningen och planera för genomförandet av mekaniska reparationer och elektriska installationer. Arbetet sker enligt avdelningens gällande instruktioner och lokala föreskifter efterföljs.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Leda och fördela det dagliga arbetet på underhållsavdelningen
• Planera och skapa nya arbetsorder i underhållssystemet
• Avrapportera utförda arbetsorder
• Verka som kontaktperson för entreprenörer
• Ansvara för att anmäla fel och brister på anläggningen, samt bidra till den allmänna ordningen på arbetsplatsen
• Utföra medarbetarsamtal
• Arbeta med förbättringsåtgärder och effektivisering

Vem är du?

Vi söker dig med goda ledarkunskaper inom mek- och/eller el underhåll, alternativt produktionsledning. För att passa i rollen behöver du trivas med personalansvar och utveckla arbetsgrupper.

Som person ser vi att du är lugn och har en god samarbetsförmåga, gärna med erfarenhet av samordning eller projektarbete. Du har ett analytiskt angreppssätt med en uthållighet att slutföra uppgifter. Du är van att arbete i ett högt tempo utan att göra avkall på kvalité och säkerhet.

B-körkort, samt svenska och engelska i tal och skrift är krav. Du behöver kunna hantera de vanligaste programmen i officepaketet.

Om verksamheten

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran.

Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 170 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Sågverket producerar årligen cirka 350 000m3sv och har en vidareförädling i form av pelletstillverkning. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildar vi Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
18 mars
Sista ansökningsdag
12 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56565

Mathias Nordlöf

Hanna Säreskog

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.