Säljare

Säljare till Kinnarps i Karlskrona

Vi söker en affärsorienterad säljare som drivs av långsiktiga kundrelationer till Kinnarps i Karlskrona!

Om tjänsten

Vi erbjuder en tjänst i ett team med en stark säljkultur samt entusiastiska och professionella kollegor. Kinnarps breda sortiment av produkter och tjänster ger dig tillgång till marknadens mest intressanta och kompletta produktportfölj. Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer – Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetet som Säljare på Kinnarps är flexibelt med en stor portion av problemlösning, relationsbyggande och frihet under ansvar. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen, med inriktning på både den offentliga och privata sektorn. Rollen innebär arbete med befintliga kunder samt med att skapa nya affärsmöjligheter på prospektkunder. Ditt långsiktiga fokus är att leverera helhetslösningar efter kundens behov med bästa kvalitet och service. Du kommer att arbeta aktivt med målformulering, utveckling och uppföljning mot uppsatta mål.

Vem är du?

Vi tror att du har några års försäljningserfarenhet och har ett driv och intresse av att göra affärer. Erfarenhet från branschen är meriterande, vi tror dock att dina personliga egenskaper och kompetenser kommer att vara avgörande för hur du kommer att lyckas i den här rollen. Vi söker dig som är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att samarbeta. Du är en lagspelare som gillar nya utmaningar, att ge bästa service och skapa långsiktiga relationer med både dina kunder och kollegor. Du är resultatinriktad med ett stort affärssinne och som person är du strukturerad, noggrann och förtroendeingivande. B-körkort är ett krav.

Om verksamheten

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Läs mer på http://www.kinnarps.se

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Kinnarps.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Ansök nu
Stad
Karlskrona
Publicerad
4 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65095