Löneadministration

Vi söker Löneadministratör för konsultuppdrag i Örebro

Har du tidigare erfarenhet av lönehantering och kunskap inom lönesystemet Hogia? För kunds räkning söker vi nu en driven och strukturerad Löneadministratör. Uppdraget är på heltid med start början/mitten av mars och löper fram till sommaren med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Löneadministratör kommer du tillhöra ett team med löneadministratörer där alla har samma arbetsuppgifter och gör alla löner för alla medarbetare på företaget. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen månads- samt årsvis. I denna roll ligger mycket fokus på att ständigt utvärdera, förbättra och utveckla löneprocessen. Du kommer hantera ca 400 löner själv.

Vem är du?

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av att arbeta med lön och har kunskap om löneberäkning. Vidare ser vi gärna att du har arbetat i Hogia och känner dig hemma i systemet. Du är intresserad av omvärldsbevakning och att använda den kunskapen till utveckling av arbetet inom lön.

Som person är du öppen, flexibel och noggrann i ditt arbete och för dig är det självklart att alltid vara serviceminded. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.

För att trivas i rollen som Löneadministratör ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo, kunna ta för dig och se framåt samt leverera mot deadlines.

Om verksamheten

Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Karlskoga
Publicerad
13 februari
Sista ansökningsdag
3 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70713

Annika Lesnik