Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare till Karlskoga Energi & Miljö

Kundtjänstfunktionen på Karlskoga Energi & Miljö är en mycket viktig funktion och den är ansiktet utåt för hela vårt företag. Arbetet i kundtjänsten är mycket varierande eftersom våra verksamheter sträcker sig från fjärrvärme och elhandel till renhållning och vatten & avlopp med flera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Välkommen med din ansökan – skicka gärna med CV och ett personligt brev. Vill vill gärna att du redan i ansökan anger eventuell uppsägningstid.

Om tjänsten

Uppdraget består i att svarar du på frågor men också att arbeta som säljare med både inkommande och utgående samtal. I tjänsten ingår att ta hand om besök av kunder som kommer till vårt kontor och att kommunicera med våra kunder via e-post, chat, Facebook, Twitter och Instagram. Vi strävar efter att hjälpa kunder mer via elektroniska kanaler och främst att med digitalisering ta fram möjligheter för kunderna att få rätt information vid rätt tillfälle så att de ej behöver kontakta oss för att få svar.

Vem är du?

Rätt person för uppdraget stimuleras av att ha ett varierande arbete med starkt kundfokus, både i bemötande och med säljande. En positiv grundsyn och stor kommunikativ förmåga krävs i både i det personliga mötet och i telefon. Vi kommunicerar på svenska och engelska. Andra språkkunskaper, till exempel somaliska eller arabiska, är det meriterande.

Hela marknadsavdelningen arbetar tillsammans och det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och pålitlig. Du är noggrann och har förmågan att ha många arbetsuppgifter igång samtidigt.
Vi arbetar i olika system och förutsätter att du har en god datavana och har lätt att lära dig.

Om verksamheten

Karlskoga Energi & Miljö säljer tjänster inom produktion och distribution av värme, el och biogas. Andra verksamheter är vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft. Företaget sysselsätter cirka 190 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år.

Vår vision är; Vi skapar ekonomisk tillväxt samtidigt som vi kontinuerligt minskar det ekologiska fotavtrycket och bidrar till människors hälsa och trygghet.

Mer information finns på http://www.karlskogaenergi.se

Ansök nu
Stad
Karlskoga
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
27 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53021

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.