HR generalist

HR Generalist

Är du en handlingskraftig och strukturerad HR Generalist som skulle trivas inom industrin och som är redo för en roll med goda möjligheter till utveckling, delaktighet och påverkan? Vill du bli en del i en världsledande organisation där samarbete uppmuntras och vi där vi arbetar för gemensamma framgångar? Eurenco Bofors AB befinner sig i en stark tillväxtfas och söker dig som vill arbeta med människor i en internationell miljö med unika produkter!

Vi söker nu en HR Generalist till Eurenco i Karlskoga

Om tjänsten

Som HR Generalist blir du en viktig del av vårt HR team. Du får möjlighet att arbeta brett med samtliga HR frågor och ge råd samt vägledning i processer med fokus på rekrytering, rehabilitering och arbetsrätt. Du kommer även få möjlighet att utveckla processer och driva förbättringsarbete inom hela HR-området. Vi ser gärna att du har kunskap inom både tjänstemannasektorn och arbetarsidan.
Du jobbar proaktivt för att i ett tidigt skede fånga upp organisationens behov samt vara med och guida verksamheten framåt. Du samverkar och bygger långsiktiga relationer med våra chefer, medarbetare, fackliga organisationer och leverantörer.

Eurenco tillämpar flexibilitet i arbetstidens förläggning och plats men utgångspunkten är att vara på plats på siten i Karlskoga.

Vem är du?

Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande arbete i ett litet och engagerat HR-team där vi stöttar varandra och tar oss an utmaningar tillsammans. Du vill vara med i HR-teamets resa mot att bli en strategisk partner och stödfunktion i toppklass. För att passa in i vårt team har du flerårig erfarenhet av brett HR arbete, gärna från industrin och har goda kunskaper inom arbetsrätt, rehabilitering och rekrytering. Om du drivs av att samverka med andra kommer du att trivas på Eurenco. Vidare är du utbildad personalvetare eller har motsvarande utbildningsbakgrund och erfarenhet som vi anser relevant.

Som person är du nyfiken, handlingskraftig och strukturerad. Samarbete och relationsbyggande motiverar dig och du har en positiv attityd och fokuserar på möjligheterna i de utmaningar som du ställs inför. God systemvana och kunskaper i Officepaketet och Excel är nödvändigt. Idag använder vi oss av Varbi som rekryteringsverktyg samt Flex HRM och Visma Agda som personal- och tidsystem. Tidigare erfarenhet av rekryteringsverktyg och HR-system är meriterande. Det viktigt att du är bekväm med att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du lever upp till Eurencos värderingar om säkerheten först, kundnöjdhet och stark laganda.

Om verksamheten

Du erbjuds en unik möjlighet att komma in i en expansiv fas där du som HR generalist får en central roll att göra skillnad för verksamheten och dess medarbetare i en internationell miljö med unika produkter. Att du också får ta del av ett konkurrenskraftigt förmånspaket ser vi som en självklarhet!

Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär
marknad. Bolagets kunder finns spridda i världen, med fokus på Europa och USA. Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. I Karlskoga är vi idag ca 320 personer och totalt i koncernen är vi ca 1000 medarbetare. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden. Läs mer på http://www.eurenco.com

Eurenco Bofors AB lyder under lagen om brandfarliga och explosiva varor (LBE) vilket innebär att vi är ålagda att utföra lämplighetsprövning via MSB och polismyndigheten innan anställning.

Urval kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten är en rekrytering där du anställs hos Eurenco. I denna process samarbetar vi med Poolia Örebro AB, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla D Göranzon, 070-090 62 49.

Ansök nu
Stad
Karlskoga
Publicerad
15 november
Sista ansökningsdag
6 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65481