Servicetekniker

Vi söker en resande servicetekniker

Vi söker dig som brinner för service och kvalité. Tjänsten är en visstidsanställning på 3 månader med goda chanser till förlängning. Tjänsten är med start omgående och urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som resande servicetekniker servar och reparerar du verkstadsutrustning hos företagets kunder, inom person-, last- och bilverkstäder. Företaget arbetar med utrustning så som AC-aggregat, kylboxar, värmare, verkstadsutrustning och elektronikutrustning.

Du arbetar inom eget distrikt som innefattar norra Småland och södra Östergötland och planerar själv dina resor och arbeten med utgångspunkt ifrån din bostad. Tjänsten innefattar en del övernattningar och du kommer vid start att erhålla utbildning inom företagets maskiner och utrustning.

Vem är du?

Vi söker dig som alltid strävar efter att erbjuda bästa möjliga service. För att vara framgångsrik i rollen är du informativ, ordningsam och kommunikativ. Då du oftast arbetar ensam förväntas du ha en stor egen drivkraft och trivs i rollen att ta egna initiativ samt räds inte för att ta egna beslut.
Här erbjuds du ett arbete med stor frihet att bestämma över din vardag. Därför är det viktigt att du är självgående och disciplinerad.

Du som söker har ett tekniskt sinne med intresse för att skruva och meka.
Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har goda datorkunskaper samt innehar B-körkort.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
1 augusti
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65224

Alexandra Lantto