Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare inom Information Management till Jönköping Energi

Har du erfarenhet av förändringsarbete, är strukturerad och har en förmåga att se mönster? Till Jönköping Energi söker vi nu en Verksamhetsutvecklare inom Information Management som kommer vara en nyckelperson i kartläggningsarbetet av deras informationshantering. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och som initialt förväntas pågå fram till sista augusti, med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Verksamhetsutvecklare mot Information Management kommer du agera som ett administrativt och samordnande stöd i Jönköping Energis informationshantering. Du kommer därför vara en nyckelperson i kartläggningen och framtagningen av företagets befintliga informationshanteringssystem och vara med och påverka hur utvecklingen av hanteringen framöver. För att få fram underlag kommer du bland annat att medverka i workshops för dina kollegor och därefter dokumentera och administrera detta. Vidare kommer du även vara behjälplig med underlag för upphandling av en omfattande informationskartläggnig samt delta i intervjuer med potentiella leverantörer.

Vem är du?

För att passa i rollen har du en eftergymnasial utbildning och några års relevant arbetslivserfarenhet. Har du tidigare arbetat med förändringsarbete, projektledning eller informationshantering är detta meriterande. Du kommer att ingå i ett team vilket kräver god samarbetsförmåga samtidigt som du har många kontaktytor så väl internt som externt och vi ser därför att du är kommunikativ och trivs i en roll där det krävs mycket koordinering. För att passa i rollen ser vi att du är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är driven, engagerad och har en förmåga att se mönster. Du talar och skriver obehindrat på så väl svenska som engelska. Då rollen innefattar resor mellan Jönköping Energis anläggningar krävs att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
6 mars
Sista ansökningsdag
29 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56451

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.