Transportledare

Transportplanerare till kund i Jönköping

Har du tidigare arbetat inom transportbranschen? Vill du få möjlighet att arbeta med service och arbeta tillsammans med ett härligt team? Då har vi chansen för dig!

Till kund i Jönköping söker vi nu en Transportplanerare till teamet för CDS (Customer Designed Solutions). Tjänsten är initialt på konsultbasis i sex månader med start mars 2023. Goda chanser för övergång i anställning direkt till företaget finns efter konsulttiden.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Transportplanerare har du möjligheten att axla en utvecklande och spännande roll där du har i huvuduppgift att planera kunders transporter. Rollen innefattar ansvar för att planera den dagliga operativa driften efter högsta effektivitet och produktivitet. Därtill ingår även lastplanering tillsammans med transportörer där du blir ansvarig för effektiv lastplanering, service, ekonomi och kvalité. Vidare hanterar du reklamationsärenden och godsförfrågningar. Du har många kontaktytor både intern och externt med ett helhetsansvar för specifika kunder där det ställs höga krav på god service och kvalitet. Du ingår i ett härligt team på 15 personer.

Arbetstider är kontorstider mellan 8-17 måndag till fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av transportbranschen. Därtill ser vi gärna att du har en relevant utbildning inom logistik eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du tidigare vana av att planera transporter eller erfarenhet av chaufförsyrket, alternativt arbetat med kundservice av något slag ser vi detta som meriterande. Vidare har du god dator-och systemvana, då du kommer att arbeta i flertal system i denna arbetsroll. För tjänsten behöver du även tala och skriva obehindrat på såväl svenska som engelska.

För att trivas i rollen som Transportplanerare ser vi att du är kommunikativ, lösningsorienterad och flexibel. Du trivs att samarbeta med andra och inger ett förtroende både internt och externt. Därtill värdesätter du att alltid att ge en mycket god service till kunder samt har en god förmåga att prioritera dina dagliga arbetsuppgifter.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
26 oktober
Sista ansökningsdag
27 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66245