Trafikledare

Transport/Trafikledare till kund i Jönköping

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom transportbranschen? Vill du få möjlighet att arbeta i ett engagerat team där laganda står i fokus? Då har vi möjligheten för dig här!

Till kund i Jönköping söker vi nu en Transport/Trafikledare till deras team med önskad start i augusti. Tjänsten är på konsultbasis under 6 månader med chans till förlängning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Transport/Trafkledare erbjuds du ett dynamiskt och omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor på ett av världens största transport- och logistikföretag. Du kommer både självständigt och tillsammans med närmsta teamet ansvara för företagets trafik till och från Finland. Företaget erbjuder därtill en mycket trivsam arbetsmiljö i moderna lokaler.

Arbetsuppgifter i huvudsak:
• Planering och dirigering av gods samt säkerställa lastkapaciteten till bokade volymer
• Boka lastnings- och lossningstider samt rapportera i kundspecifika system
• Daglig kontroll av trailertillgång
• Daglig kontakt med kunder, åkerier och chaufförer
• Ekonomisk uppföljning
• Övriga administrativa uppgifter

Arbetstid: Kontorstid måndag-fredag

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med logistikstöd eller kundservice inom logistik- eller transportbranschen. Har du relevant utbildning inom logistik eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig ser vi detta som meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenhet av chaufförsyrket är detta starkt meriterande. Du som söker har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift. Vidare sätter du dig med enkelhet in i olika IT-system.

För att trivas i rollen som Transport/Trafikledare ser vi att du är lösningsorienterad, flexibel och positiv. Du ser möjligheter snarare än hinder! Du trivs att samarbeta med andra och inger ett förtroende både internt och externt. Därtill värdesätter du att alltid att ge en mycket god service till kunder samt har en god förmåga att prioritera dina dagliga arbetsuppgifter.

För denna tjänst genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
28 juni
Sista ansökningsdag
9 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71823