Trafikledare

Trafikledare till framtida uppdrag i Jönköping

Har du erfarenhet av transportbranschen och vill fortsätta utvecklas i en roll som trafikledare? Då har du hittat helt rätt! Till kunds söker vi nu en Trafikledare för ett konsultuppdrag som sträcker sig på minst sex månader, med goda möjligheter att sedan övergå i anställning direkt hos kundföretaget.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Trafikledare erbjudas du en omväxlande vardag där ditt främsta ansvar är ledningen av trafiken i den operativa verksamheten. I din roll arbetar du dagligen mot flera olika kontaktytor, vilket främst består av dialoger med såväl chaufförer som kunder. Dialogerna syftar till att säkerställa ett smidigt flöde av de varor som distribueras. Utöver detta ansvarar du även för att ha uppföljningar med åkerier varje vecka. Vidare arbetar du med administration i affärssystem och i Excel vad avser att följa upp att samtliga leveranser har säkerställts.

Tjänsten är på heltid och utspelar sig 100% på kontoret i Jönköping. Du kommer ha kollegor i likvärdiga roller på en välkomnande och modern arbetsplats.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har arbetslivserfarenhet av likartat arbete i transportbranschen. Vidare innehar du ett B-körkort och talar samt skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Då arbetet till stor del kommer att ske i företagets affärssystem som är Excelbaserat ser vi att du har god datorvana och gärna erfarenhet av att tidigare arbeta med Excel. Som person ser vi att du är relationsskapande, initiativtagande och driven i det du tar dig an. Du brinner för att leverera bästa möjliga service och finns alltid till hands för dina kunder. Då arbetet snabbt kan skifta ser vi att du har en förmåga att prioritera vad som behöver göras, samtidigt som du är noggrann och effektiv i ditt arbete. Du kommer ingå i ett team där kommunikation är en viktigt del.

Om verksamheten

Till oss på Poolia vänder sig många av Jönköpings läns attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från transport- och tulladministratörer och trafikledare till transportledare och trafikchefer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
15 maj
Sista ansökningsdag
11 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68334

Alexandra Lantto