Trafikledare

Trafikledare Maskintjänster till Transab

Har du ett brinnande intresse för trafikledning och erfarenhet inom anläggnings- eller byggbranschen? Trivs du som allra bäst i en händelserik vardag med ett tydligt affärs- och kundfokus? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Transab söker vi en kommunikativ Trafikledare med ansvar för trafikledning och merförsäljning av företagets tjänster.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Trafikledare ansvarar du för trafikledning och merförsäljning av anläggningstransporter och maskintjänster. Dina arbetsuppgifter innebär trafikledning och produktionsplanering av erhållna order där du säkerställer att Transabs kunder får sina beställda resurser till rätt plats vid rätt tid. Vid oförutsedda händelser skapar du lösningar i planeringen och har alltid ett helhetsperspektiv över dina resurser. Som Trafikledare upprätthåller du god kommunikation med både kunder som leverantörer, du hanterar prissättningar och offerter samt löpande resultatuppföljningar. Vidare säkerställer du att arbetet följer riktlinjer inom kvalitet och miljö och genomför inköp av maskin- och transporttjänster. Till din hjälp har du moderna trafikledningssystem samt erfarna och hjälpsamma kollegor.

Hos Transab får du chansen att arbeta i en varierande och händelserik roll och bli en del av ett stabilt varumärke. Med ditt driv blir du en viktig bidragande faktor till verksamhetens fortsatta expansionsresa. I ditt team har du kompetenta och hjälpsamma kollegor inom trafikledning och du rapporterar till företagets Affärsområdeschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir fast anställd av Transab och med placering i Jönköping.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund inom anläggnings- eller byggbranschen, en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning till arbetet och brinner för att skapa lösningar tillsammans med våra kunder.

Som person trivs du i en händelserik vardag med många kontaktytor, både externt och internt. Till dina styrkor hör att du är nyfiken, ansvarstagande och har ett arbetssätt som präglas av struktur och noggrannhet. Du är lösningsfokuserad, kommunikativ och duktig på att växla upp i tempo vid behov. Entreprenörsanda är för dig en självklarhet och du har ett tydligt affärsfokus med viljan att hitta den bästa tänkbara lösningen för kunden. B-körkort för denna tjänst är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Henrik Josefsson: 036-35 10 06
Pontus Eklöf: 036-35 10 05

Om verksamheten

Transab startades för ca 50 år sedan och är idag en komplett partner inom transport och entreprenadtjänster. Kontor finns i Jönköping, Nässjö, Eksjö och Vetlanda men vi verkar över hela Sverige. Vi består av de tre affärsområdena: Bygg & Anläggning, Logistik och Entreprenad. Dessutom ingår dotterbolagen Bjursells i Jönköping AB, Nässjö Kombiterminal AB (NKAB), Nässjö Miljö och Återvinning AB (NMÅ) samt Proc Transportservice AB (Procab). Transab-koncernen omsätter ca 600 mkr och har idag drygt 120 anställda.

Inom affärsområdet Bygg & Anläggning erbjuder vi transporter och maskintjänster. Ofta handlar det om stora volymer som ska transporteras, schaktas eller lyftas. Resurserna utgörs av fordon, maskiner och mobilkranar. Våra kunder består främst av både stora och små byggbolag samt offentlig sektor. Läs gärna mer på vår hemsida http://www.transab.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
16 september
Sista ansökningsdag
14 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65823