Systemutvecklare

TESTSYSTEMUTVECKLARE TILL SAAB

Har du ett brinnande intresse för system och drivs av att hitta nya smarta lösningar inom teknik? Då är det dig vi söker!

Nu har du chansen att få arbeta med dina intressen i rollen som Testsystemutvecklare på SAAB – ett innovativt bolag som är ledande inom försvars- och säkerhetsbranschen. Tjänsten är på konsultbasis och sträcker sig initialt 6 månader med goda möjligheter till anställning hos SAAB efter uppdragets slut. Uppdraget startar tidigast oktober.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som testsystemutvecklare arbetar du med att utveckla och ta fram testutrustning för verksamhetens flygande produkter. Dina främsta arbetsuppgifter är att programmera och utveckla mjukvaran i testutrustningen. Genom innovativa lösningar designar och utvecklar du testutrustning utefter de krav som ställs på produkterna.

Du kommer i din roll att välkomnas till en händelserik och omväxlande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Du får möjligheten att arbeta i ett team som värdesätter en positiv stämning, god gemenskap och välmående. I teamet kommer du att samarbeta med dina kollegor och få möjlighet att hitta spännande lösningar tillsammans.

Vem är du?

Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande och självgående. För att vara framgångsrik i rollen har du ett brinnande intresse för att utveckla smarta lösningar och ett engagemang för att programmera. Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är ödmjuk och pålitlig. Du har god samarbetsförmåga, är prestigelös och är en lagspelare. Arbetet kräver att du är lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete.

Har du utbildning inom relevant område samt tidigare erfarenheter inom flygbranschen och besitter kunskap inom branschens strikta regler är det meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
7 juli
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65155