Testingenjör

Testingenjör till kund i Jönköping

Är du teknikintresserad och trivs i en arbetsroll där du får hitta nya lösningar och hantera tekniska utmaningar? Till kund i Mullsjö, strax utanför Jönköping, söker vi nu en testingenjör till deras team. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag under 1 år med goda möjligheter för övergång i anställning direkt till kund efter konsulttiden för rätt person. Önskat startdatum är i september 2024.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I din arbetsroll som testingenjör är du ansvarig för olika arbetsuppgifter som säkerställer produktkvalitet och överensstämmelser med kundens krav och specifikationer. Du slutför produktvalidering där du planerar och genomför tester av produkterna, du ser även till att underhålla testutrustning och utför testdokumentering där du är ansvarig att ta fram skriftliga arbetsinstruktioner och specifikationer samt skriva tydliga rapporter.

Du får möjlighet att arbeta på en trevlig arbetsplats där du samarbetar med många funktioner internt, främst med validering och konstruktionsavdelningen där ni tillsammans eftersträvar att utveckla och förbättra produkterna.

Du rapporterar till avdelningschef.

Arbetstider är vanliga kontorstider måndag-fredag med möjlighet till flex.

Vem är du?

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom mekanik/teknik/produktutveckling eller motsvarande. Därtill har du ett stort tekniskt intresse och har med fördel tidigare erfarenhet av en roll som testingenjör. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av utförande av rapporter. Vidare har du mycket goda kunskaper i MS Office och meriterande är om du har förståelse för kommunikationsprotokoll (LIN/CAN) samt både talar och skriver obehindrat på engelska.

För att trivas i rollen som testingenjör är du en lagspelare som värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor. Du har en analytisk förmåga, är detaljsfokuserad och nyfiken på nya utmaningar. Därtill har du en god problemlösningsförmåga, kan kommunicera bra samt kan arbeta självständigt.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens.

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal.
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
28 juni
Sista ansökningsdag
9 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71826