Teknisk säljare

Teknisk säljare till Sverull

Har du erfarenhet av företagsförsäljning och ett starkt tekniskt intresse? Vill du arbeta i en spännande verksamhet med hög gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi chansen för dig! Till Sverull söker vi en driven och affärsfokuserad teknisk säljare som brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir fast anställd av Sverull ElektroDynamo AB och tillhör huvudkontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I den spännande rollen som teknisk säljare kommer du självständigt driva försäljning av produkter och servicetjänster inom Sverulls sortiment. Ditt fokus blir företagsmarknaden med inriktning mot industri i Jönköping med omnejd. Arbetet innefattar att aktivt bearbeta nya kunder i regionen men också att förvalta en redan befintlig kundstock. Du kommer få en god teknisk kunskap inom företagets erbjudande och lära dig allt från elektromekanik, lager och transmissioner till tätningar och pumpar, samt förebyggande underhåll och tillståndskontroll. Genom att presentera, informera och fånga affärsmöjligheter bedriver du ett aktivt försäljningsarbete.

På Sverull i Jönköping erbjuds du en varierad vardag med hög gemenskap och positiv stämning. Här värdesätts att längta till varje ny arbetsdag, vilket skapas genom intressanta uppgifter och kollegor som har roligt tillsammans. Med rätt inställning har du oändliga möjligheter att växa i rollen och bidra till verksamhetens utveckling. Du blir del av ett engagerat team och rapporterar till Sverulls försäljningschef.

Vem är du?

Vi söker dig som har en framgångsrik bakgrund inom företagsförsäljning och har vana av att bearbeta såväl nya som befintliga kunder. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk försäljning eller service inom industrikomponenter. Du har förmågan att skapa långsiktiga samarbeten och bygga ett starkt nätverk i regionen. Har du relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande, men det viktigaste för oss är att du har ett starkt tekniskt intresse.

Som person är du en relationsskapare och ser alltid fram emot nästa kundmöte. Du har ett engagemang i framkant och din starka drivkraft gör att du uppskattar att utvecklas tillsammans med teamet. Gentemot kund har du en hög servicenivå och skapar genom din lyhördhet en förståelse för deras behov och önskemål. Du är en tävlingsmänniska och en av dina främsta styrkor är att du motiveras av nya affärer. Då rollen innefattar många kontaktytor är det betydelsefullt att du är prestigelös, kommunikativ och socialt utåtriktad.

Om verksamheten

Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. För att erbjuda snabb och professionell support finns vi närvarande med butik och lokal lagerhållning på 11 orter i Sverige, varav serviceverksamhet på 5 av dessa. Allt detta för att säkerställa en så effektiv och driftsäker produktion som möjligt för företagets kunder. Läs gärna mer på http://www.sverull.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
25 mars
Sista ansökningsdag
18 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59188

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.