Tekniker

Tekniker till kund i Jönköping

Tycker du om att arbeta med hela kroppen och brinner för människors rörlighet? Till kund i Jönköping söker vi nu en Tekniker med önskad start så snart som möjligt. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt till sista augusti med chans till förlägning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Tekniker kommer du att arbeta ute i produktionen och därmed vara med vid tillverkningen av ortopedtekniska hjälpmedel. I arbetsuppgifterna kommer du bland annat slipa, bearbeta plast, laminera proteshylsor samt klä och färdigställa hjälpmedel. Arbetet kommer ske tillsammans med andra tekniker inom ortopedi och du kommer att ha ett nära samarbete med konstruktörer och orderadministratörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen, har du erfarenhet av hantverk är detta meriterande. Då arbetet bitvis kan vara tungt söker vi dig som kan hugga i och ta för dig på arbetsplatsen. Som person är du serviceinriktad, noggrann i ditt arbetssätt och engagerad i att göra ditt bästa för att möjliggöra människors rörlighet. Du kommer ha ett nära samarbete med resterande personal i produktionen och vi ser därför att du är kommunikativ på så väl svenska som engelska.

Om verksamheten

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
10 juni
Sista ansökningsdag
24 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59870

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.