Områdeschef

Svensk Direktreklam söker Platsansvarig till deras verksamhet i Jönköping

Om tjänsten

Det här är ett enormt roligt och omväxlande jobb för dig som gillar högt tempo är social och gillar att nätverka. Du kommer vara en del av ett engagerat och drivet team med kollegor runt om i Svarige. Verksamheten i Jönköping drivs i enlighet med kedjans affärskoncept och rollen ansvarar för att utveckla verksamheten.

Tjänsten innefattar att man:

• Personalansvar och ledning av lokala medarbetare
• Hanterar och servar kunder på den lokala marknaden samt jobbar med försäljning.
• Driver och implementerar rutiner för att säkerställa hög produktions- och distributionskvalitet.
• Rollen kräver strävan efter ständiga förbättringar samt marknadsbearbetning och kundutveckling.

Det här är en fantastisk tjänst för dig som gillar högt tempo och mycket variation.
Tjänsten är placerad i Jönköping och arbetet kräver möjlighet till flexibilitet och stor tillgänglighet.

Vem är du?

Gillar du utmaningar och att den ena dagen inte är den andra lik då är du rätt person.
Den vi söker gillar människor och gillar att leda. Vi letar efter dig som har ett stort driv och ser denna uppgift som nästa steg i din karriär. Du måste vara beredd att hoppa in där det behövs och kommer vara en del av den operativa verksamheten i den mån som krävs. Viktigt med stort fokus och förmåga till prioritering då man kommer jobba i högt tempo med stor variation på arbetsuppgifter. Du måste också gilla försäljning och att möta den lokala marknaden.
Vana från detaljhandel/dagligvaruhandel/restaurang kan vara positivt. Men också vana från lager, transport, distribution eller liknande kan vara bra.

Om verksamheten

Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Direktreklam är ett av Sveriges starkaste medier med ett genomsnittligt observationsvärde inom sällanköpshandeln på 53 procent. Svensk Direktreklam är postoperatör och hanterar oadresserad reklam. Svensk Direktreklam är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och omsätter cirka 500 Mkr. SDR-koncernens totala omsättning, inklusive gratisdistribuerade lokaltidningar, uppgår till cirka 700 Mkr.

OM MALMIXX PROJEKT AB

Malmixx Projekt AB är ett dotterbolag till SDR Svensk Direktreklam AB och har verksamhet på ett antal orter i Sverige bl.a. Jönköping, som ansvarar för området Jönköping, Huskvarna, Nässjö, Tranås, Vetlanda m.fl. orter. Tjänsten (och rekryteringen) avser detta bolag.

Vid frågor kring tjänsten ber vi er kontackta Peter Frost på nr 0720-742010 alternativt mail peter.frost@poolia.se

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
30 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54003

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.