Teknisk Support

Student till lokal IT-support i Jönköping hos Axfood AB

Nu söker vi en tekniker på en dag i veckan som ansvarar för det lokala IT-stödet vid Axfood SSC samt Dagab lager. En perfekt möjlighet för dig som studerar inom IT/teknik och vill bygga ditt CV för framtiden. Anställningen är på timmar via Poolia och tjänsten gäller även över sommarperioden.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. Axfood IT arbetar mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens.
Arbetet innebär bland annat support av PC:s, skrivare, operativsystem, program och videokonferensanläggningar, på plats och med hjälp av fjärrstyrning. Du kommer dessutom att supportera truckdatorer, talkman samt stämpel- och besöksdatorer.

Du kommer att tillhöra Avdelningen för IT-support och ingå i ett team tekniker som gemensamt ansvarar för det lokala datastödet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att lösa incidenter och hantera beställningar av Hård och mjukvara. Resor kan förekomma till närområden.

About the position

Vi söker dig som har en relevant pågående eller avslutad relevant utbildning och har med fördel arbetat med IT-support eller likvärdigt tidigare. Du har goda kunskaper om MS Windows och Office365. Vi arbetar enligt ITIL samt med ärendehanteringssystem vilket innebär att alla ärenden loggas och hanteras via det. Det är även meriterande om du har kunskaper om Active Directory, Citrix samt nätverk och kommunikation. Goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift är ett krav.

Som person är du serviceorienterad, kommunikativ och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du arbetar proaktivt och har förmåga att förebygga tekniska problem samt när problem uppstår finna tekniska lösningar. Körkort B är ett krav.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anlitar dig. Som underkonsult på Poolia har du ditt egna företag som Poolia hyr in. Precis som i en vanlig konsultroll ges du möjlighet att jobba med varierande roller hos attraktiva arbetsgivare.

Vi är specialister på att få rätt person på rätt plats. Vi känner också till vikten av nytänkande inom IT-branschen och vi kan erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
9 mars
Sista ansökningsdag
30 mars
Omfattning
Timanställning
Referensnummer
67972