Kundtjänst

Student till kundtjänst inom logistik

Är du i student och söker flexibelt extrajobb till hösten? Är du en serviceinriktad person och drivs av att hjälpa andra? Då har vi tjänsten för dig! Uppdraget gäller arbete dagtid och minst en dag i veckan och mer vid behov. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten innebär kundservice mot företagets kunder, exempelvis genomförande av bokningar samt att vara behjälplig vid frågor eller funderingar.

I tjänsten ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

– Hantera försändelser inom Sverige och utomlands
– Daglig kontakt med underleverantörer
– Kontakt med speditörer i Norge, Finland och Danmark
– Kundservice via telefon och mejl
– Problemlösning

Vem är du?

Vi söker dig som är student och är i början av din eftergymnasiala utbildning. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.
Det är meriterande om du har förståelse för transportbranschen och har erfarenhet av kundservice.

Som person är du kundorienterad med hög servicekänsla, du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att organisera och planera. Du är flexibel och räds inte att hoppa in med kort varsel, gillar att hålla många bollar i luften och har en god förmåga att hantera stress. För att trivas med tjänsten behöver du även vara självgående, ha en god samarbetsförmåga och vara en lagspelare.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
10 juli
Sista ansökningsdag
4 augusti
Omfattning
Timanställning
Referensnummer
54068

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.