Inköpare

Strategisk inköpare till Saab!

Har du erfarenhet av strategiskt inköp inom det tekniska området och är sugen på att ta ditt nästa steg i karriären? Då är det här den perfekta rollen för dig – vi söker nu en strategisk inköpare till Saab i Linköping! Rollen är ett konsultuppdrag på cirka 6 månader med chans till förlängning. Start så snart som möjligt!

Urval och intervjuer sker löpande. Säkra din chans genom att söka redan idag!

Om tjänsten

I rollen som strategisk inköpare kommer du ha många kontakter, både internt och externt. I tjänsten kommer det ingå resor i samband med leverantörsutvärderingar, mestadels inom Sverige men även utomlands. Rollen innefattar en variation av arbetsuppgifter, bland annat kommer du att:

• Ansvara för olika leverantörer
• Stödja affärsområdenas projekt och program med kommersiellt ansvar och att kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den nuvarande leverantörsportföljen
• Upprätta förfrågan, utvärdera offert, förhandla och upprätta inköpsorder
• Ansvara för att förhandla, aktivt hantera och vidareutveckla våra leverantörsavtal
• Upprätta och kontinuerligt utveckla strategier för din leverantörsbas
• Driva tvärfunktionella team med fokus på effektivitet och kostnadsbesparingar
• Säkra att Saabs inköpsstrategi, inköpspolicy och rutiner följs och uppfylls

Vem är du?

För att lyckas i denna roll bör du ha några års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete, gärna i en internationell miljö. Dessutom har du ett genuint intresse för teknologin av de systemen du ansvarar för. Du ska ha deltagit i eller ansvarat för förhandlingar och kontraktsskrivning. Du har utbildningsbakgrund inom ekonomi, inköp eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team, och arbetar mot uppsatta mål och tidplaner. Du är driven, social och har en fallenhet för att skapa relationer, samt bygga och underhålla ditt nätverk. Du kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Linköping
Publicerad
17 november
Sista ansökningsdag
2 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66147