Speditör

Speditionskoordinatorer med inriktning export

Vi söker nu två speditionskoordinatorer med inriktining export. Uppdragen är på konsultbasis, startar omgående och pågår till 2019-08-31. Eftersom uppraget pågår under sommaren finns ej möjlighet till ledighet under denna perioden. Vi gör urval löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll som speditionskoordinator kommer dina arbetsuppgifter vara bland annat:

• Tulldeklarationer Export
• Klassificering
• Intrastatrapportering
• Fraktkontering samt avstämning mot fraktavtal
• Supportfunktion mot andra avdelningar
• Andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom logistik och har erfarenhet inom hantering av flöden och kundservice. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Notera även att all kommunikation på företaget sker på engelska.

Som person är du noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du är en ansvarsfull person med god förmåga att lösa problem. Du har god kommunikationsförmåga och arbetar gärna självständigt, men du fungerar lika bra i team. För att passa i tjänsten som Speditionskoordinator i en spännande internationell miljö med högt tempo tror vi att du har en egen drivkraft och en hög social kompetens.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
6 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53541

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.