Speditör

Speditionskoordinator till kund i Huskvarna

Har du tidigare arbetat med spedition eller tullhantering? Trivs du i en roll där du har många dagliga kontakter? Då har vi möjligheten för dig här! Vi söker just nu en Speditionskoordinator till kund i Huskvarna. Uppdraget är på konsultbasis med start omgående och sträcker sig initialt till sista september 2022, med goda chanser till förlängning för rätt person.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Speditionskoordinator kommer du att få möjlighet att arbeta tillsammans med ett härligt team för exportavdelningen. Du kommer ansvara för bokning av transporter, sammanställa sändningar samt fakturering. Likväl kommer du att hantera reklamationer, ordna med certifikat och övriga dokument, samt andra förekommande arbetsuppgifter för exportavdelningen. Rollen innefattar många dagliga kontakter med kollegor internt samt externt mot speditörer och kunder.

Vem är du?

För att passa för rollen ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning. Meriterande är om du tidigare har arbetat med tullhantering.
Du har god samarbetsförmåga likväl som du tycker om att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är kommunikativ och tycker om att ge service till kunder externt såväl internt.
För rollen krävs flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
19 januari
Sista ansökningsdag
23 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62600