Teknisk Support

Spännande roll som supporttekniker till Jordbruksverket i Jönköping

Skulle du beskriva dig själv som strukturerad och kundfokuserad? Har du erfarenhet inom IT-support och söker nya utmaningar? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu en supporttekniker till Jordbruksverket i Jönköping. Tjänsten är initialt på konsultbasis under fem månader med goda chanser till förlängning. Start under april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som supporttekniker arbetar du med användarsupport och felsökningar inom verksamhetens tekniska verktyg. Tjänsten innefattar ansvar för IT-utrustningen och du tillhandahåller servicesstöd mot användare avseende hård- och mjukvara. Vidare administrerar du IT-miljöer och instruerar användare i hur de ska arbeta med olika program.

Tillsammans med ett team är du som supporttekniker en viktig del av verksamhetens avdelningar för att förenkla och utveckla den dagliga verksamheten.

Vem är du?

För att trivas i rollen som supporttekniker är du ansvarstagande och strukturerad. Du har god kommunikativ förmåga och kan förmedla kunskap på ett professionellt sätt. Du har en högskoleutbildning inom IT eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vidare har du minst ett års arbetserfarenhet från liknande arbete. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper inom IT-relaterade verktyg, kompetens inom MS Office samt kunskaper om ärendehanteringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Marval och ITIL-kompetens. Du såväl talar som skriver obehindrat på svenska.

Som person har du god samarbetsförmåga. Du är kundfokuserad och strävar efter att förbättra verksamheten med kunden i fokus.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
17 mars
Sista ansökningsdag
24 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68043