Ekonomiassistent

Sommarjobba som ekonomiassistent

Är du ekonomistudent och vill ha ett spännande och utvecklande sommarjobb? Vi söker just nu efter ett flertal ekonomiassistenter till våra kunder i Jönköpings län. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Om tjänsten

I rollen som ekonomiassistent kan du bland annat komma att arbeta med:

– kundreskontra
– leverantörsreskontra
– löpande redovisning
– fakturamatchning
– avstämningar

Även övriga administrativa uppgifter förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar ekonomi på högskolenivå och vi ser gärna att du har minst två år kvar av dina studier. Har du tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter ses det som meriterande. För att passa i rollen krävs goda datorkunskaper, ett ekonomiskt sinne och god kommunikativ förmåga i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är nogrann, nyfiken och serviceinriktad. Du arbetar lika väl självständigt som i team samt har god prioriteringsförmåga.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
17 januari
Sista ansökningsdag
29 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55914

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.