Rekryterare

Senior Talent Acquisition Partner till internationellt företag i Huskvarna

Om tjänsten

Brinner du för kompetensförsörjning och vill utvecklas i en välkänd samt internationell organisation? Motiveras du av att driva rekryteringsprocesser som ger goda upplevelser för både kandidat och rekryterande chef? För kunds räkning söker vi på Poolia en erfaren Talent Acquisition Partner som ska driva och utveckla rekryteringsprocesser på ett av Jönköping läns största företag. Uppdraget är på konsultbasis med start måndag vecka 35 och sträcker sig till årets slut med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Talent Acquisition Partner driver du hela den kompetensbaserade rekryteringsprocessen enligt företagets befintliga arbetssätt. Du är ansvarig för att sätta upp kravprofil tillsammans med rekryterande chef och därefter ansvarar du för att driva hela rekryteringsprocessen från start till slut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: skriva och publicera annonser, uppsökande arbete, urval, djupintervjuer och tester, referenstagning, återkoppling samt uppföljning och avslutningsvis ansvarar du även för anställningsprocessen.

I rollen ingår det även att strategiskt planera dina rekryteringsprocesser tillsammans med inblandade parter så som rekryterande chefer. Du är även en av dem i teamet som utbildar kollegor inom kompetensbaserad rekrytering. Därtill förväntas du utföra aktiviteter inom Employer Branding för att attrahera kandidater och även initiera och driva projekt inom Talent Acquisition.

Vem är du?

Du som söker har några års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering och behärskar det engelska språket på en professionell nivå i skrift likväl som i konversation.
I denna roll har du möjlighet att utföra arbetet på distans eller på plats hos företaget som ligger i centrala Huskvarna.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som uppskattar mötet med olika människor och därmed inte räds för att initiera dialog. Du har en god förmåga att hantera flertalet kontaktytor och projekt parallellt. Vidare är du en strukturerad person som har god prioriteringsförmåga och är därtill vass på att planera och organisera ditt och andras arbete.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området – allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer – kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
1 augusti
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65253