Systemutvecklare

Senior systemutvecklare till Softhouse i Jönköping!

Vill du vara med och bygga upp Jönköpingskontoret för ett värderingsstyrt och innovativt bolag i framkant? Till Softhouse nystartade kontor i Jönköping söker vi en senior systemutvecklare. Är detta din nya utmaning? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som del av Softhouse Jönköping ingår du i ett team som jobbar mot specifika och spännande kunder i olika miljöer. En del av ditt arbete kommer utföras ute hos kund där du får förståelse för deras verksamhet, samtidigt som du tidvis sitter inhouse och utvecklar olika interna projekt. Organisationen är platt och egna initiativ, idéer och tankar värdesätts. Företagskulturen är viktigast, och den skapar alla tillsammans genom att du är med och formar din egna vardag.

Softhouse arbetar med allt från nyutveckling till förvaltning, inom allt från IoT till webbutveckling och du kommer känna att din kompetens värdesätts och tas tillvara på. Det finns en mångfald av uppgifter och plattformar i olika skalor, från enskilda mobilappar till integrerade plattformar med multipla gränssnitt, webbportaler och molnlösningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av programmering i programspråken Java eller .NET. Du har ett stort intresse av teknik och utveckling, vi ser gärna att du tidigare har varit med från start i utvecklingsprocesser. Har du tidigare arbetat som konsult är det meriterande. Som person är du en teamplayer som trivs att arbeta tillsammans med andra och dela med dig av din kunskap. I rollen får du ta ett stort ansvar i uppbyggnaden av kontoret vilket ställer krav på stor kommunikativ förmåga och ledaregenskaper.

Om verksamheten

”Vi erbjuder plats i vårt team på ca 200 smarta kollegor där du är med sätter din prägel på ett av Sveriges mer erfarna bolag inom lättrörlig mjukvaruutveckling.
Vi har en kreativ och lärorik miljö; Softhouse tror på kunskapsspridning och medarbetarna uppmuntras att vara medlemmar i olika communities.
Detta speglas även av vår utbildningsverksamhet (softhouseeducation.se), vår utgivning av publikationer (softhouse.se/info) samt mötesplatserna Lean Tribe (leantribe.se), DevTribe (devtribe.se) och BizTribe (biztribe.se). I verksamheten finns en mångfald av uppgifter och plattformar i olika skalor, från enskilda mobilappar till integrerade plattformar med multipla gränssnitt, webbportaler och molnlösningar.”
Läs mer på: https://www.softhouse.se/

Softhouse erbjuder

I och med att vi verkar i en bransch där kompetensutveckling är A & O för att alltid ligga i framkant är vårt löfte till dig att du ständigt ska få utvecklas både kompetensmässigt och som person. Vi ser till att ha kul på jobbet och åker därför på gemensamma konferensresor och team building events

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
10 mars
Sista ansökningsdag
19 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56353

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.