Produktchef

Segments- och Produktansvarig till Edströms Verktyg AB

Vill du vara med och forma din egen roll i en framåtsträvande verksamhet med korta beslutsvägar? Är du en positiv person som trivs i en miljö där du själv får vara med och påverka? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Edströms Verktyg AB förstärker sitt team och söker nu efter en strukturerad Segments- och Produktansvarig med placeringsort i Jönköping. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av Edströms Verktyg AB.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Segments- och Produktansvarig på Edströms Verktyg AB ansvarar du för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på marknaden inom verksamhetens olika produktsegment. Produkterna kan innefatta allt från arbetskläder och elverktyg till skärande verktyg. Du arbetar i grunden med valet av vilka artiklar som skall exponeras på e- handeln men också uppdateringen av artikelsortimentets information i affärssystemet. Vi ser att du har ett intresse för e-handel och är delaktig i arbetet med att uppdatera produktinformation i PIM-systemet. För att lyckas med detta arbetar du nära både inköpsavdelningen och verksamhetens E-handels-ansvarig. Du övervakar kontinuerligt respektive segments lönsamhet och har ett brett och varierande kontaktnät både internt som externt. Som Segments- och Produktansvarig skapar du struktur i vardagen.

På Edströms Verktyg AB blir du en del av ett härligt prestigelöst team som tillsammans vill driva försäljning och förbättringar framåt. Här får du en möjlighet att tillsammans med dina kompetenta kollegor påverka produktsegmentet i en verksamhet med korta beslutsvägar. Du blir en viktig nyckelspelare mellan verksamheten och dess behov där du själv får vara med att forma rollen utifrån dina egna erfarenheter. Placeringsort är Jönköping och du rapporterar till VD.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har någon form av erfarenhet eller kunskap inom verktyg och förnödenheter för bygg och industri. Har du erfarenhet som säljare, kundsupport eller inköpare inom en liknande bransch så kan denna tjänst vara något för dig. Ett starkt intresse för produkterna och teknik är givetvis ett krav för att lyckas i tjänsten, då det krävs vid selektering av produkter. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska såväl som på engelska och är van vid att arbeta i affärssystem såväl som i Excel. Det är meriterade men inget krav att du har erfarenhet av arbete i PIM-system.

Som person är du strukturerad, social och trivs med ordning och reda runt omkring dig. Du brinner för branschens produkter och trivs bra i en analyserande roll. Det är du som ser till att rätt produkter exponeras mot kund i vår e -handel, därav uppskattar vi kunskap om branschen såväl som ett öga för kundens behov högt. Att prioritera vad som är viktigast för stunden ligger dig nära till hands och du gillar att vara sambandet mellan flertalet kontaktytor.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Edströms är en ledande leverantör av Maskiner, Verktyg och Service till svensk industri och byggsektorn. Vi är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag som förser hantverks- och industrikunder över hela Sverige med verktyg och förnödenheter. Vi har en stark framtidstro och satsar nu för att ytterligare stärka vår digitala position med en e- handel och uppkopplade lagermaskiner som sätter våra kunders behov och önskemål i främsta rummet.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida https://www.edstroms.com/verktyg/

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
23 september
Sista ansökningsdag
16 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65920

Jonna Jonsson