Säljare till Svenssons i Tenhult

Brinner du för att skapa affärsmöjligheter och bygga starka relationer med såväl nya som befintliga kunder? Vill du arbeta med försäljning på ett familjärt och expansivt bolag tillsammans med härliga kollegor? Då har vi helt rätt chans för dig! Till Svenssons i Tenhult söker vi en ambitiös säljare med ett stort tekniskt intresse. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir direkt anställd av Svenssons i Tenhult AB. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som säljare väntar en perfekt vardag för dig som vill arbeta med försäljning och distribuering av beslag till dörrar och fönster. Fokus är på att bygga långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda en gedigen kunskap, högkvalitativa produkter och en god servicenivå. Du bedriver ett aktivt försäljningsarbete med ansvar för att såväl planera och genomföra möten som att följa upp potentiella affärsmöjligheter. Det innefattar att förvalta företagets redan befintliga kundstock men också att prospektera och bearbeta nya kunder på marknaden. Ditt geografiska område sträcker sig främst från Växjö upp till Mälardalen och Gävle. Resor tillhör en stor del av arbetsveckans dagar och övernattning är vanligt förekommande.

På Svenssons i Tenhult välkomnas du till en familjär arbetsplats med härlig stämning och gemenskap. Du ingår i ett handlingskraftigt säljteam bestående av engagerade ute- och innesäljare. Förra året blev bolaget en del av den internationella industrikoncernen Indutrade och står inför ett spännande år 2023. För dig med engagemang och höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas och bidra till den fortsatta tillväxtresan framåt. Du rapporterar till företagets försäljningschef.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från dörr- och fönsterindustrin eller byggbranschen. Du har en god teknisk förståelse och vi ser kunskap i lås och beslag som starkt meriterande. Det är även en fördel om du är van vid försäljning, men det viktigaste för oss är att du är kommunikativ och relationsskapande. Kanske arbetar du som säljare med liknande produkter eller kunder idag? Eller kanske är du låssmed, projektör, projektledare eller inköpare? Oavsett bakgrund finns förutsättningar att lyckas för dig med kännedom i branschen, intresse för försäljning och rätt inställning!

Som person är du förtroendeingivande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Att knyta starka relationer och långsiktiga samarbeten är några av dina framgångsfaktorer, såväl som din känsla för affärer. Du är trygg, ärlig och inlyssnande gentemot kundens behov och önskemål. Till dina starka sidor hör även att du är nyfiken och initiativtagande med en konstant strävan efter mer kunskap. Du är strukturerad och har ett arbetssätt som präglas av noggrannhet och ansvar.

Om verksamheten

Svenssons i Tenhult AB är ett personligt familjeföretag med över 80 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa beslag från de ledande tillverkarna till OEM-sektorn. Vi levererar till dörr, fönster-, hus- och metallindustrin med fokus på bästa service gentemot våra kunder. Någonting som alltid varit vårt mål i företaget, är att kunna erbjuda mer än bara rätt produkter till rätt pris på rätt tid och plats. Vår strävan har alltid varit att erbjuda mervärde i form av ett ojämförbart kunnande. Vi levererar spjutspetskompetens och med den värdefull support till våra kunder.

Läs gärna mer på vår hemsida 
www.svenssonsbeslag.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
13 mars
Sista ansökningsdag
27 mars
Referensnummer
11768