Säljare

Säljare till Länsförsäkringar Jönköping

Brinner du för att arbeta med försäljning och rådgivning gentemot kund? Är du serviceinriktad och drivs av att nå uppsatta mål såväl som att skapa förtroende? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Länsförsäkringar Jönköping är just nu i en spännande tillväxtfas och rekryterar ytterligare Säljare till deras team inom privatförsäkring. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Säljare väntar en spännande vardag med fokus på att hjälpa privatkunder att vara rätt försäkrade. Du möter kunden genom utgående samtal och arbetar med telefonen som ditt främsta hjälpmedel. Det innefattar att bearbeta såväl befintliga som nya kunder i Jönköpings län. Du dokumenterar den rådgivning som du ger till kund och bokar möten som du senare följer upp. Till dina arbetsuppgifter ingår även att vid behov hantera inkommande samtal och supportera kunden i digitala kanaler.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Kontakta nya och befintliga kunder via telefon
• Utöka engagemanget hos kund genom egen försäljning och samarbete med olika interna avdelningar
• Arbeta proaktivt med fokus på sälj, kundnöjdhet och kundvård
• Genomföra kundmöten

För Länsförsäkringar är medarbetarna den viktigaste tillgången. De arbetar därför aktivt med kompetensutveckling och i samband med din start får du en gedigen grundutbildning och introduktion. Du kommer att vara placerad på Länsförsäkringars kontor i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Länsförsäkringar där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter. Kanske har du erfarenhet av försäljning över telefon eller i det fysiska mötet? Eller kanske har du arbetat med kundservice och vill nu ta steget mot en mer säljfokuserad roll? Oavsett är det viktigaste för oss att hitta dig som har ett starkt driv och rätt inställning för att nå dina mål. Du har lätt för att ta dig an nya system och har en god förståelse för digitala verktyg. I all kommunikation har du ett professionellt bemötande och har goda kunskaper i såväl det svenska som engelska språket.

Du är intresserad av dina styrkor och svagheter med avsikt för att ständigt jobba för att utvecklas, ett prestigelöst förhållningssätt där du kan be om hjälp när det behövs och även hjälpa för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Du är en resultatorienterad person som vill utmanas och utvecklas i ditt dagliga arbete. Du sätter kundens bästa i centrum och drivs av att skapa resultat samtidigt som du ger den absolut bästa kundupplevelsen genom att vara lyhörd och genom behovsbaserad försäljning. Du är tydlig i din kommunikation, oavsett om det gäller tal eller skrift. Länsförsäkringar verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du är anpassningsbar och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Du är kommunikativ och trivs i en miljö med tydlig feedbackkultur där vi eftersträvar att utmana och utveckla varandra inom teamet.

Om verksamheten

Länsförsäkringar Jönköping består av 260 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Vi vill tillsammans göra mer än att erbjuda de bästa tjänsterna inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Hos oss har alla medarbetare ett meningsfullt jobb, som bidrar till något större. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa trygghet i våra kunders vardag, vara engagerad i lokalsamhället och tillsammans prioritera hållbarhetsarbetet högt. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som uppmuntrar innovation, främjar samarbete och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Hos oss får du en plats att växa och bidra i ett lokalt styrt bolag med stor gemenskap.

Länsförsäkringar Jönköping är ett av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag i Länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder ett komplett utbud inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi finns nära våra kunder i hela Jönköpings län och kan därmed lägga kraft på att lära känna våra kunder och säkerställa deras behov. Som kundägt bolag fokuserar vi på att skapa trygghet och möjligheter i vardagen. Vi arbetar aktivt med att förebygga olyckor och skador, något som också är bra för miljön och samhället omkring oss.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
22 augusti
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65496