Säljare

Säljare till kommande uppdrag i Jönköping

Har du ett par års erfarenhet av försäljning alternativt är nyexaminerad säljare och är i början av din karriär? Vi söker just nu efter både inne- och utesäljare till våra kunder i Jönköpings län. Välkommen med ditt CV!

Om tjänsten

I rollen som säljare kan du bland annat komma att arbeta med nykundsbearbetning samt vårda och utveckla befintliga kundrelationer. Telefonen och datorn är dina främsta arbetsredskap och i rollen ingår att komma med nya kreativa lösningar för att bidra till organisationens lönsamhet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis försäljning eller ekonomi alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet. För att passa i rollen har du en positiv inställning, är driven och serviceinriktad. Vidare är du kommunikativ, relationsskapande och kundorienterad i ditt sätt att arbeta. Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska är ett krav.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
20 mars
Sista ansökningsdag
30 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56613

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.