Säljledare

Säljansvarig teamledare till VONT AB

Brinner du för försäljning och vill ta nästa kliv i karriären? Har du tidigare tagit lead i din säljgrupp och trivs i en roll som är både operativ och strategisk? För VONTs räkning söker vi en driven Teamledande Säljare till företagets nationella säljteam. Tjänsten är på heltid och initialt en sex månaders konsultanställning via Poolia. För rätt person finns det en uttalad ambition om övertag i anställning direkt hos VONT därefter.

Urval sker löpande med omgående start, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som ledare för VONTs nationella säljteam på fem personer spelar du en avgörande roll i bolagets fortsatta tillväxt. Du är ansvarig för att sätta upp mål och strukturer för teamet samt för individuell uppföljning och coachning av säljarna. Utöver detta arbetar du också aktivt med B2B-försäljning mot både små och medelstora verksamheter i Sverige tillsammans med dina kollegor.

Dina uppgifter i huvudsak:
• Ledning och coachning av det nationella säljteamet
• Upprättande och genomförande av försäljningsstrategier för att uppnå företagets mål
• Individuell uppföljning och utveckling av säljarnas prestationer
• Aktivt deltagande i B2B-försäljningsaktiviteter, inklusive kundmöten och förhandlingar
• Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa effektiv kommunikation och samordning

Du arbetar på det centrala kontoret i Jönköping – Science Park – tillsammans med några av dina säljkollegor, bolagets ägare och dina kollegor på Customer Succes. Du rapporterar till bolagets Customer Succes Manager samt arbetar i nära samarbete med bolagets VD. Resor förkommer i rollen (framför allt inom Sverige), men resor utomlands kan också förekomma i samband med mässor eller andra event.

Vem är du?

Du förväntas ha minst tre till fem års erfarenhet av försäljning, med fördel inom B2B. Vi ser det även som starkt meriterande om du har erfarenhet av ledning eller teamledning inom försäljning. Du är även flytande i svenska likväl som engelska, fler språkkunskaper är också till din fördel. Därtill förväntar vi oss god datorvana, erfarenhet av att arbeta i CRM och/eller ERP-system, och har B-körkort.

Vi erbjuder:
• En dynamisk och entreprenöriell arbetsmiljö
• Möjlighet att vara en nyckelperson i ett snabbväxande bolag
• Utrymme att bygga upp och sätta din prägel på bolagets försäljningsprocess

Du är en passionerad säljare med en naturlig förmåga att inspirera och leda dig och dina kollegor mot gemensamma mål. Vidare är du prestigelös och räds inte för att ta dig ann uppgifter som går utanför din rollbeskrivning. Du är målinriktad och initiativtagande, vilket du visar genom att bidra med idéer som utvecklar företaget och att leda genom exempel. Om du trivs i en start-up miljö och samtidigt vill vara en del av en spännande tillväxtresa, så är det här rollen för dig!
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om verksamheten

VONT är engagerade i att aktivt undersöka och utveckla nästa generations konsumtionsprodukter inom “Nikotin utan tobak” för att möta deras kunders behov i och utanför Sverige. VONT skapar värde genom att göra skadereducerande produkter, såsom nikotinpåsar, vapes och nikotintuggummin, mer tillgängliga för rökare. Genom att göra det bidrar företaget aktivt till att förbättra folkhälsan. Allt vi gör kännetecknas av ödmjukhet inför såväl krav som förväntningar.
VONT vill vara en del av lösningen på problemen med traditionella cigaretter. Därför förespråkar vi ansvarsfullt användande, och uppmuntrar aldrig ungdomar, icke-rökare eller rökfria att använda nikotinprodukter.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
29 mars
Sista ansökningsdag
26 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71125